Kundtjänst: 0300-323 400 öppet helgfria vardagar 07-16

Innogun Impuls

INNOGUN IMPULS

Innogun-hybrid

LÄTT & SMIDIG I FULL KONTROLL

Innogun Impuls är utvecklad som en lillebror till Innogun Hybrid, den lämnar inget att önska när det gäller att vara ett flexibelt allroundjaktvapen. Den stilrena Impulsen väger endast ca. 2700 gram och erbjuder en snabbhet som är oöverträffad bland repetervapen.

SNABB AVFYRNING

Tack vare pumprepeterfunktionen så kan Innogun Impuls avfyra upp till fem skott i en följd utan att händerna behöver släppa greppytorna. Skytten kan ligga kvar i en sving samtidigt som omladdning sker och fler skottillfällen kan tas. 

TAKE DOWN

Vapnet kan monteras och demonteras på ett fåtal sekunder helt utan verktyg. Innogun Impuls är en perfekt följeslagare vid jaktresor utan att bli skrymmande. 

OKOMPROMISSAD SÄKERHET

Säkerheten är en av de viktigaste egenskaperna hos Innogun. Impuls är inget undantag, i samband med att skottläge ges så spänns den med en tumtangent. Efter skottet är den kvar i spänt läge ifall en ny patron repeteras fram med pumpfunktionen. Slutstycket har precis som på Innogun Hybrid ett slutstyckshuvud som roterar i två delar. Varje huvud har sex låsklackar på vardera roterande yta. Totalt får man då 12 låspunkter på den nedre pipan. Tack vare konstruktionen är inte gaspassagen öppen bakåt vilket är en extra trygghet ifall man skulle få en överladdning eller en patron som går sönder.


KALIBERALTERNATIV

IMPULS

Kaliber:

7 x 64
.308Win
.30-06
8 x 57 IS
9,3 x 62


Innogun Impuls

TRÄKLASSER

Innogun Impuls kan beställas med träklasser från Grade 3 till och med Grade 11 för att passa dina önskemål. Alla vapen byggs på beställning och kan väljas efter eget tycke och smak.


PRISER INNOGUN IMPULS

Samtliga priser är inklusive moms.

Alla Innogun byggs på beställning och efter kundens önskemål. Kontakta oss för mer information om priser och leveranstider. 

VAPENTYP

Impuls Standard                                   
Impuls Blackline

TILLVAL

Tumhålskolv (Grade 3).                        
Vänsterkolv
Extra pipa
Magnaport
Gängad pipa med skydd
Slutstycke
Extra magasin 3-skott
Extra magasin 5-skott

TRÄKLASSER

Klass 3 (Standard)                                  

Klass 4
Klass 5
Klass 6
Klass 7
Klass 8
Klass 9
Klass 10
Klass 11


VD:n har ordet

"Sedan barnsben har jakten varit en naturlig del av mitt liv, jag har alltid haft en stor fascination för jakt, vilt och natur. Efter en ingenjörsutbildning fick jag en drömposition hos en av Tysklands ledande vapentillverkare av jaktvapen. Under denna perioden lades grundtankarna till Innoguns innovativa produkter utvecklade för jägare av jägare. Alla våra produkter fokuserar på tillförlitlighet, säkerhet, kvalitet och modularitet. I Innogun Hybrid finns ett multifunktionellt jaktvapen anpassat för alla jaktformer och situationer. Testa våra vapen och bli övertygade om dess kvalitet och bli en del av vår framgångssaga."

Christian Scherpf
VD Innogun GMBH & CO. KG

VILL DU VETA MER?

Hos oss på Netjakt får du hjälp kring Innoguns sortiment av vapen och produkter. I vår utställning han ni se och känna på Innoguns produkterna. 

Boka en tid hos oss ifall du vill ha mer information kring någon av Innoguns produkter. 

HUR BESTÄLLER MAN?

Innogun har inga vapen som lagerartiklar. Varje beställning byggs efter kundens önskemål eftersom deras vapen kan fås i en stor variation av konfigurationer. 

Hos oss kan du beställa alla Innoguns vapen, vi hjälper dig att hitta den konfigurationen som du vill ha. 

Handla tryggt

certifierad ehandel   Trygg E-Handel

klarna logo white

 

postnord logo footer

Om Oss

Om oss
Kontakta oss
Våra köpvillkor
Returformulär
Reklamation

Org. nummer: 556969-9845
Bankgiro: 251-2358
Swish: 1233005113
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Nyhetsbrev

Ta del av våra kampanjer!

Västra Rågdalsvägen 21
434 99 KUNGSBACKA
0300-323 400

Webbsida av Joomlaproffs.se