Kundtjänst: 0300-323 400 öppet helgfria vardagar 07-16

Filter Zeiss

  • Filter Zeiss

Zeiss kikarsikte

Zeiss kikarsikten levereras i flera serier och alla av dem kännetecknas av kvalitet, prestanda och ett långt optiskt arv. Det är i dagsläget knappt några jägare som aldrig kommit i kontakt med Zeiss kikarsikten. 

 

Zeiss kikarsikte

Zeiss är en gigant inom optik och kikarsikten. När du går ut på jakt med ett kikarsikte från Zeiss så kan du lugnt förvissa dig om att kikarsiktet kommer att leverera och ge dig de upplevelser du vill uppleva så länge du som jägare ser till att komma i situationen. Vi på Netjakt erbjuder kikarsikten ur Zeiss Victory V8, Zeiss Victory HT och Zeiss Conquest V6.  

Zeiss kikarsikte

Zeiss Conquest V6

Med Conquest V6 har Zeiss satt en ny standard för all typ av jakt och skytte. Vare sig ifall du skall vaka, pürscha eller vara med på en drevjakt eller skjuta på olika avstånd så finns det ett Zeiss Conquest V6 just för dig! Conquest V6 har en sexväxlad zoom som bibehåller knivskarp skärpa från kant till kant, färgåtergivning och en klarhet som tidigare har kostat betydligt mer pengar. Nu kan man få alla dessa egenskaper sammansatta av Zeiss med Zeiss kvalitet och teknik som är testad i fält av tusentals användare. Linserna i ett Zeiss Conquest V6 har hela 92% ljustransmission, flerlagersbehandlade linser och ett mycket bra synfält. Ifall du skaffar ett Zeiss Conquest V6 så lovar Zeiss att kikarsiktet levererar en superb bildkvalitet, skärpa och klarhet även i de mest krävande miljöerna och vid svåra ljusförhållanden.

Den moderna och påkostade optiken skyddas av sitt aluminiumhölje som är anodiserat i mattsvart färg, linserna har Zeiss LotuTec skydd mot repor och fukt, allt för att göra din jakt till en perfekt upplevelse. 

För jägaren som ställer mycket höga krav på sin utrustning och dess prestanda kommer ett Zeiss Conquest V6 inte att bli en besvikelse, tvärtom, en pålitligt vän i ur och skur. 

Vi på Netjakt såg Zeiss Conquest V6 första gången på IWA 2017 där den lanserades och blev genast intresserade, det var tydligt att Zeiss ändrat sin strategi från att bara släppa sin riktig vassa optik i toppserierna och nu även valt att introducera dessa egenskaper premiumklassen men lagt sig i det lägre prisspannet vilket gör att Zeiss Conquest V6 blir ett mycket intressant och troligen också populärt kikarsikte framöver. Konkurrensen i premiumspannets lägre prisklass är stentuff men Zeiss Conquest V6 kommer att trivas väl där och vi skulle att bli förvånade ifall de inte tar sig en rejäl marknadsandel med detta guldkorn!  

zeiss conquest v6

Zeiss Victory V8 kikarsikte

Zeiss Victory V8 är det senaste från Zeiss både i teknik och prestanda! En förstoringsväxel om mellan 7-8 gånger är ovanligt när det gäller kikarsikten för jakt. Ett kikarsikte med ett så stort förstoringsomfång som samtidigt ger 92% ljustransmission är unikt. Mångsidigare kikarsikten är svårt att hitta för jakt och skytte, oavsett ifall du vill gå ut de första minuterna eller sitta in i det sista på kvällen så har Zeiss Victory V8 ett kikarsikte för dig! På köpet får du givetvis samtliga av Zeiss bästa linsbehandlingar som ger maximal vattenavrinning samt klarhet och skärpa i en klass som bara Zeiss erbjuder.

Zeiss Victory V8 har även ett mycket innovativt belysningssystem där ljuset tänds och släcks beroende på vapnets läge. Då det bärs, står upp eller ligger på sidan är det släckt men tänds automatiskt när skjutläge intas. Minnesfunktion för senaste belysning finns vid uppstart. 

Längst ned på sidan finner du de kikarsikten vi erbjuder ur Zeiss V8 serien.

Zeiss Victory V8 erbjuds i en stor bredd från Zeiss Victory V8 1.1-8x24 för drevjakt med en unik flexibiltetet. Möjligheten att kunna skjuta med båda ögonen öppna på 1.1 gångers förstoring och i nästa sekund vrida upp till åtta gångers förstoring är i det närmaste osett när det gäller kikarsikten för jakt. I serien finns även ett riktigt allroundsikte med Zeiss Victory V8 1.8-14x50 som verkligen täcker all sorts jakt som finns tillgänglig i Skandinavien.  I Zeiss Victory V8 finns även ett 2.8-20x56 som är kapabellt till att skjuta på långhåll eller smyga på pürschen sista minuterna på kvällen. Med tanke på den unika förtoringsväxeln blir Zeiss Victory V8 helt unik när det kommer till flexibilitet och mångsidighet.

I serien erbjuds ett generöst ögonavstånd, både dag och nattbelysning, riktmedlet skarpast i världen och allmän finish i en nivå som är i det närmaste omöjlig att nå!

 

 

Handla tryggt

certifierad ehandel   Trygg E-Handel

klarna logo white

 

postnord logo footer

Om Oss

Om oss
Kontakta oss
Våra köpvillkor
Returformulär
Reklamation

Org. nummer: 556969-9845
Bankgiro: 251-2358
Swish: 1233005113
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Nyhetsbrev

Ta del av våra kampanjer!

Västra Rågdalsvägen 21
434 99 KUNGSBACKA
0300-323 400

Webbsida av Joomlaproffs.se