Filter Kikarsikten

  • Filter Kikarsikten

Docter

Docter kikarsikten

Docter är en tysk tillverkare av kikarsikten, kikare och rödpunktsikten. Deras historia är lång och spännande. De grundades 1893 i Jena och hette vid den tidpunkten Carl Zeiss, de började tidigt tillverka kikarsikten till vapen samtidigt som de utmärkte sig med att tillverka för tidpunkten högteknologiska kikare.

Efter andra världskrigets slut blev det en stor rörelse hos den ledande personalen inom bolaget och mängden produkter rensades ut till återigen fokusera på kikare samt kärnmodeller av deras sortiment. 1952 grundades VEB Carl Zeiss Jena i Eisfeld.  I den nya Eisfeld fabriken skedde mycket utveckling av optisk utrustning för både konsument och industri. Efter 1990 så togs Carl Zeiss Jena över av Bernard Docter och namnet ändrades till Docter. Vid tidpunkten hade bolaget runt 550 anställda.

1997 ändrades återigen ägarbilden och har sedan dess sett likadan ut.
 

Docter kikarsikten, längst ned på sidan finner du de kikarsikten vi erbjuder ur Docters Basic, Classic, Unipoint och V6 serier.Docter kikarsikte

Vi på Netjakt anser att Docter troligen är det märke som ger mest värde för pengarna när det gäller tysk optik. Deras kikarsikten är i absolut toppklass och de är förvånansvärt okända i Sverige om man ser till hur stora de är i Europa.  Vi erbjuder kikarsikten från samtliga Docters serier såsom Basic, Classic både belysta och obelysta, Unipoint samt deras högteknologiska V6 serie med sex gångers förstoringsväxel. Docter är även mycket duktiga på att tillverka rödpunktssikten och har många modeller inom deras Docter Sight serier.

Se våra olika modeller genom att klicka på länkarna nedan.

Docter Sight C
Ej i lager

Docter Sight C, 3.5 MOA

Rödpunktssikte från Docter

3.395 kr
Ordinarie pris 3.595 kr
Rabatt -200 kr


Handla tryggt

certifierad ehandel   Trygg E-Handel

klarna logo white

 

postnord logo footer

Om Oss

Om oss
Kontakta oss
Våra köpvillkor
Returformulär
Reklamation

Org. nummer: 556969-9845
Bankgiro: 251-2358
Swish: 1230457143
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Nyhetsbrev

Ta del av våra kampanjer!

Västra Rågdalsvägen 21
434 99 KUNGSBACKA
Läs om öppettider här

Webbsida av Joomlaproffs.se

Semester 2021

Även e-handlare har semester!

Under veckorna 28, 29, 30 och 31 så har vi begränsad bemanning. Vi har därför inte samma möjlighet att svara i telefon. Vi ber er att under semesterperioden maila oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. med frågor. 

Beställningar skickas ut 2-3 gånger i veckan istället för dagligen och det kan därför bli någon extra dags leveranstid. 

Vi önskar alla våra kunder och återförsäljare en riktigt trevlig sommar!