Kundtjänst: 0300-323 400 öppet helgfria vardagar 07-16

Om Netjakt AB

Netjakt AB är både ett e-handelsföretag och en distributör med säte i Kungsbacka. Vi erbjuder ett stort sortiment av jaktutrustning via netjakt.se samt via återförsäljare. Varumärken vi distribuerar i Sverige är exempelvis Innomount, Spartan Precision, Raven Euro, Rusan, Präzise Jagen, Redkettle och Salamander Tactical. Vi tar även fram egna produkter under vårt varumärke Venator Edge som säljs via vår e-handelsplats.

Sedan starten 2014 har vi varit specialiserade på optik och framförallt fästen till optik. Vi innehar handlartillstånd från Polismyndigheten för vapen. Netjakt AB bildades 2014 och växer i både omsättning och sortiment. 

Vi vill ge våra kunder en mycket hög och personlig servicegrad och svarar därför på era frågor och ger er den service som behövs i valet av optik, fästen, jakt, vapen och skyttetillbehör. Goda råd från personal med stort jakt och friluftsintresse.   

Vi har ingen fysisk butik i traditionell bemärkelse men om ni vill se en specifik produkt, få rådgivning eller hämta beställningar så kan det göras efter tidsbokning. Vi gör även montage för kikarsikten i samband med köp. Vi har öppet helgfria vardagar mellan 07:00-16:00. Tidsbokning görs till vår mail.
 
Varmt välkomna till oss på Netjakt.se!
 

Trygga köp

För oss är det självklart att det skall vara lika säkert att handla på nätet som i butik. Vi har därför valt att certifiera oss enligt Trygg E-handel och Certifierad E-handel. 

Exempelvis symbolen Trygg E-handel får inte användas av vilka företag som helst, certifikatet utfärdas av bland annat Svensk Handel och vi som företag behöver leva upp till ett antal kriterier som säkerställer en kvalitet gentemot våra kunder. Trygg E-Handel är en kvalitetsstämpel som borgar för att våra kunder skall kunna handla tryggt hos oss.

Netjakt AB Trygg E-Handel

Leveranssäkerhet

När du handlar hos Netjakt så levereras dina varor nästan uteslutande från vårt eget lager. Våra försändelser levereras med Postnord som erbjuder marknadens bästa utbud av ombud i våra kunders närhet. Det skall vara bekvämt och enkelt att handla på nätet. 

Netjakt AB Trygg E-Handel

Säkra betalningar

Vi använder Klarna som leverantör av betalningar. För dig som kund innebär det ett skydd mot bedrägerier och en stabil betalningslösning. Klarna erbjuder alltid 30 dagars fakturabetalning helt utan kostnad så att du kan få hem varan innan betalning. Du kan givetvis även betala med kort eller avbetalningar. 

Netjakt AB Trygg E-Handel

Tillstånd

Netjakt AB innehar handlartillstånd som utfärdas av Polisen, det innebär att vi får förvara, köpa och sälja vapen i vår verksamhet. Ett handlartillstånd innefattar ett strikt regelverk som ställer stora krav på bland annat lokal, företag och personer som driver verksamheten. 

Netjakt AB handlartillstånd

Handla tryggt

certifierad ehandel   Trygg E-Handel

klarna logo white

 

postnord logo footer

Om Oss

Om oss
Kontakta oss
Våra köpvillkor
Returformulär
Reklamation

Org. nummer: 556969-9845
Bankgiro: 251-2358
Swish: 1233005113
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Nyhetsbrev

Ta del av våra kampanjer!

Västra Rågdalsvägen 21
434 99 KUNGSBACKA
0300-323 400

Webbsida av Joomlaproffs.se