Om Netjakt.se 

Netjakt AB är både ett e-handelsföretag och en distributör med säte i Kungsbacka. Vi erbjuder ett stort sortiment av jaktutrustning via netjakt.se samt även distribution av våra varumärken Innomount, Spartan Precision, FBT - Fine Ballistic Tools och Armytek. Vi tar även fram egna produkter under vårt varumärke Venator Edge som säljs via vår e-handelsplats.

Sedan starten 2014 har vi varit specialiserade på optik och framförallt fästen till optik. Vi innehar även handlartillstånd från Polismyndigheten för ljuddämpare. Netjakt AB bildades 2014 och växer mycket snabbt både i omsättning och sortiment. 

Vi vill ge våra kunder en mycket hög och personlig servicegrad och svarar därför på era frågor och ger er den service som behövs i valet av optik, fästen, jakt, vapen och skyttetillbehör. Goda råd från personal med stort jakt och friluftsintresse.  

Vår e-handelsplats är uppbyggd för att du som kund snabbt skall kunna få en överblick över vårt stora sortiment och samtidigt kunna ta del av fördjupad information kring de produkter du är intresserad av. Vi arbetar ständigt med att utmana leverantörer och utveckla vår egen distribution för att kunna erbjuda Dig som kund de bästa produkterna på marknaden till bästa tänkbara pris.
 
Vi har ingen fysisk butik i traditionell bemärkelse men om ni vill se en specifik produkt eller hämta beställningar så kan det göras efter tidsbokning. Vi har öppet helgfria vardagar mellan 07:00-16:00. Tidsbokning görs till vår mail där ni snabbt får svar.
 
Varmt välkomna till oss på Netjakt.se!
 

Handla tryggt

certifierad ehandel   Trygg E-Handel

klarna logo white

 

postnord logo footer

Om Oss

Om oss
Kontakta oss
Våra köpvillkor
Returformulär
Reklamation

Org. nummer: 556969-9845
Bankgiro: 251-2358
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Nyhetsbrev

Ta del av våra kampanjer!

Västra Rågdalsvägen 21
434 99 KUNGSBACKA
Läs om öppettider här

Webbsida av Joomlaproffs.se

Netjakts nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

- Ta del av unika erbjudanden.
- Nyheter 1-2 gånger per månad.

Netjakt AB lämnar aldrig ut dina personuppgifter i marknadsföringssyfte! Du kan när som helst avsluta prenumerationen.