Kundtjänst: 0300-323 400 öppet helgfria vardagar 07-16

Filter Spartan (välj produktgrupp)

Spartan Precision Sverige

Spartan Precision Equipment gör troligen världens bästa skjutstöd för kräsna jägare. Alla Spartans produkter är mångsidiga, innovativa, pålitliga och lätta. Sedan 2020 har Spartan genomgått stora utvecklingar i sitt sortiment, förutom att det breddats rejält så är det även modulärt och kan anpassas efter just dina jaktformer för dagen.

Vi på Netjakt AB är stolta över att vara distributör för Spartan Precision i Sverige. Varmt välkomna att kontakta oss för mer information om produkterna eller vill handla dem ivår webshop.

Har du en jaktbutik och vill bli återförsäljare? Varmt välkommen att kontakta oss!


Spartan Precision - marknadsledande på skjutstöd

Är du en kräsen jägare som inte nöjer dig med kompromisser? Då är Spartans produkter något för dig. 

Spartan har ett komplett sortiment av bipods för jakt och skytte.

Produkterna utvecklas och tillverkas i Storbrittanien av ett drivet team av medarbetare. Deras sinne för funktion och detaljer är mycket stort.

Ett ultralätt snabbfästessystem anpassat för jakt. Växla snabbt och effektivt mellan bipod, tripod, tubkikare eller handkikare.

Spartan Javelin Bipods™

Javelin bipods är smidiga, ultralätta och du bär dem enkelt i en ficka, ett hölster eller i ryggsäcken. De fästs på vapnet blixtsnabbt först när du behöver använda dem. Du behöver inte ha dem fast monterade vilket tynger ner vapnet och gör det mindre smidigt och jobbigt att bära.

Den magnetiska adaptern är konstruerad så att du kan välja sätta in ditt Javelin framåtvänt eller bakåtvänt. Du får möjlighet att panorera i sida vilket är bra i jaktsituationer alternativ få dem fixerade vilket kan vara en fördel vid tex. banskytte.

Du kan välja mellan Javelin Lite eller Javelin Pro Hunt Tac.

Ultralätt & kompakt

Vinklar & roterar

Grepp på alla underlag

Samma bipod till alla gevär

Spartan MagnaSwitch™ magnetisk adapter

Ett ultralätt snabbfästessystem anpassat för jakt. Växla snabbt och effektivt mellan bipod, tripod, tubkikare eller handkikare.

Spartans magnetiska adapter finns till de flesta kulgevär på marknaden idag. Oavsett om du jagar med Blaser, Sauer, Mauser eller Tikka så finns det en adapter för dig.

Spartan Davros Head™

Har du en Primos Triggerstick eller motsvarande kan du nu länka ihop den med ditt Spartansystem. 

Davros Head™ passar på den standardgänga som de flesta ev dessa system har. Växla snabbt från liggande till sittande eller stående skjutposition. Du kommer att få ett oerhört mycket stabilare skytte från Davros jämfört med "klykan".

Davros väger in på 115gram är tillverkad av högkvalitativt aluminium. Kulleden låses enkelt med friktionslåset. 

Anslut även din tubkikare, handkikare eller kamera/iphone till systemet.

Spartan Davros Head™ Gen 2 ger dig en större justermöjlighet av huvudet samt har en oerhört stark låsning med sidovredet. 

Viktigt! All användning av Davros Head på andras produkter sker på egen risk. Spartan Precision Equipment tar inget ansvar på ev. skador som kan uppstå på andra produkter än deras egna. Adaptrar ingår inte i priset utan köps separat.

Spartan Davros

Handla tryggt

certifierad ehandel   Trygg E-Handel

klarna logo white

 

postnord logo footer

Om Oss

Om oss
Kontakta oss
Våra köpvillkor
Returformulär
Reklamation

Org. nummer: 556969-9845
Bankgiro: 251-2358
Swish: 1233005113
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Nyhetsbrev

Ta del av våra kampanjer!

Västra Rågdalsvägen 21
434 99 KUNGSBACKA
0300-323 400

Webbsida av Joomlaproffs.se