Kundtjänst: 0300-323 400 öppet helgfria vardagar 07-16

Spartan Precision Sverige

Spartan Precision Equipment gör troligen världens bästa skjutstöd för kräsna jägare. Alla Spartans produkter är mångsidiga, innovativa, pålitliga och lätta. Sedan 2020 har Spartan genomgått stora utvecklingar i sitt sortiment, förutom att det breddats rejält så är det även modulärt och kan anpassas efter just dina jaktformer för dagen.

Vi på Netjakt AB är stolta över att vara distributör för Spartan Precision i Sverige. Varmt välkomna att kontakta oss för mer information om produkterna eller vill handla dem ivår webshop.

Har du en jaktbutik och vill bli återförsäljare? Varmt välkommen att kontakta oss!

Spartan Precisions patenterade magnetiska system

En av funktionerna som gör Spartan Precisions produkter unika och otroligt smarta är deras magnetiska adapters. Det låter kanske inte så otroligt men tack vare magneten så sitter bara bipoden på vapnet i samband med skytte. Vid förflyttning, ansmygning och rörliga delar av jakten så har man sin bipod i en benficka, väska eller ett bälteshölster. När man väl är i skjutläge så klickar man fast bipoden på en sekund i en adapter på vapnet. Fördelen blir att man slipper ha en fast monterad bipod som skaver på kläder och ryggsäck när vapnet bärs i vapenrem. 


Handla tryggt

certifierad ehandel   Trygg E-Handel

klarna logo white

 

postnord logo footer

Om Oss

Om oss
Kontakta oss
Våra köpvillkor
Returformulär
Reklamation

Org. nummer: 556969-9845
Bankgiro: 251-2358
Swish: 1233005113
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Nyhetsbrev

Ta del av våra kampanjer!

Västra Rågdalsvägen 21
434 99 KUNGSBACKA
0300-323 400

Webbsida av Joomlaproffs.se