En personlig jaktbutik online!

Victorinox kniv

Victorinox grundades 1884 och har sedan start hänfört världen med sina smarta och praktiska knivar. Victorinox tillverkar förutom den klassiska Schweiziska armékniven även knivar och verktyg för vardagens och fritidens utmaningar. Perfekta redskap för hemmet, kontoret, köksbänken eller på äventyret. Förutom knivar och verktyg de även reservdelar till deras knivar så att de håller i generationer.


Victorinox har ett enormt utbud av olika fällknivar och fällknivar. På Netjakt har vi valt ett urval av deras populära modeller. 

Victorinox "Swiss Army" kniv

En produkt som knappast behöver en närmare presentation är Victorinox Swiss Army knife, den smått legendariska röda fällkniven som förutom att vara en kniv är en såg, kapsylöppnare, tandpetare, sax, fil ja vi kan fortsätta länge med dess olika funktioner. Samtidigt håller den ett litet smidigt format som får plats i fickan. Den första Swiss Army kniven tillverkades 1891 av Karl Elsener i ett företag som efter många turer till slut blev dagens Victorinox. Karl Elsener vann ett anbud om att förse den Schweiziska armén med fickknivar som även skulle kunna öppna konserver och erbjuda fler funktioner i fält. Modellen har genom åren förändrats och gått från att vara en armékniv till en fritidskniv. 

victorinox kniv

 

 

 

 

Victorinox fällkniv - Schweizisk kvalitet

Victorinox är ett Schweiziskt företag med blick för detaljer. En kniv eller fällkniv från Victorinox gör ingen besviken, högkvalitativt rostfritt stål, funktioner som löser vardagssituationer förpackade i en trevlig produkt. Oavsett ifall man väljer en modell med den klassiska röda färgen eller trä så får man en stilig fickkniv.

En Victorinox fällkniv finns i många storlekar och utföranden. En riktig modern klassiker från Victorinox är den röda Huntsman modellen som erbjuder de vanligaste funktionerna utan att bli onödigt stor att bära med sig i fickan. 

victorinox fällkniv

 

 

 

 

 

 

Fällkninven Victorinox Huntsman är utrustad med följande funktioner:

 • Stort knivblad
 • Litet knivblad
 • Korkskruv
 • Konservburks öppnare med
 • Liten skruvmejsel som även passar Philips skruvar
 • Kapsylöppnare med
 • Liten skruvmejsel
 • Kabelskalare
 • Syl/pryl
 • Nyckelring
 • Tandpetare
 • Pincett
 • Sax
 • Flerfunktionskrok
 • Träsåg
Swiss Army knife, en klassiker från MacGyver. 

För alla oss som satt bänkade framför tjock-TV:n när MacGyver sändes under andra halvan av 80-talet en bra bit in på 90-talet har säkert minnen från allt som MacGyvers Swiss Army knife kunde hjälpa honom att lösa. Alla blir inte en MacGyver med en Swiss Army knife men det är inte knivens fel, det är få uppgifter i vardagen som inte en Swiss Army knife hjälper dig att lösa. 

MacGyvers val av kniv var Victorinox SwissChamp, den har inte mindre än 33 funktioner. 

Victorinox swisschamp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Victorinox i valnöt

Under åren har Victorinox utvecklat, förändrat och konstant arbetat med sina olika modeller av knivar. Många har blivit samlarobjekt genom åren vissa kanske inte har blivit fullt så populära. Sedan en tid har Victorinox släppt vissa av sina modeller med valnötsträ istället för de röda plastsidorna som man förknippar Swiss Army knivarna med. Det är riktigt snygga knivar som passar utmärkt i vardagen. Titta gärna närmare på Victorinox trämodeller!

victorinox kniv trä

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Victorinox Alox, starka knivar klädda med aluminium

Victorinox har även en exklusiv serie där sidorna klätts med aluminium, det blir snygga och tåliga knivar som gör sig i alla miljöer. Förutom de klassiska Swiss Army knivmodellerna så finns Victorinox Alox som fällknivar i fullstort format. Helt klart värt att kika på för den inbitne Victorinoxanvändaren. 

victorinox alox

Handla tryggt

certifierad ehandel   Trygg E-Handel

klarna logo white

 

postnord logo footer

Om Oss

Om oss
Kontakta oss
Våra köpvillkor
Returformulär
Reklamation

Org. nummer: 556969-9845
Bankgiro: 251-2358
Swish: 1230457143
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Nyhetsbrev

Ta del av våra kampanjer!

Västra Rågdalsvägen 21
434 99 KUNGSBACKA
0300-323 400

Webbsida av Joomlaproffs.se