Kundtjänst: 0300-323 400 öppet helgfria vardagar 07-16

Kikarsele, bär kikaren bekvämt

En kikarsele är ett otroligt bra hjälpmedel vid jakt och fågelskådning. Kikarselen håller kikaren inom räckhåll och skyddad, man slipper att kikaren pendlar och slår i bröstet eftersom den vilar i en ficka eller fast i en rem. 

Oavsett ifall du söker en enklare kikarsele som håller kikaren på plats utan andra möjligheter till packning eller om du söker marknadens bästa kikarsele så har vi produkterna för dig. Exempelvis kan en kikarsele användas till att bära med sig annan packning och besparar därmed ofta behovet av en ryggsäck. Vi rekommenderar FHF Gears kikarselar ifall du har högt ställda krav och vill vara flexibel i din packning. 

Avlastning och fri rörlighet

En kikarsele lastar vikten av kikaren på dina axlar istället för runt halsen som den traditionella kikarenremmen gör. Du kan därför gå eller smyga många timmar utan att känna av vikten från kikaren, när kikaren väl skall användas öppnar man en ficka och tar fram den eller knäpper loss den från selen. Förutom vinsten av att slippa vikten så undviks pendling av kikaren som annars uppstår med en kikarrem. De olika kikarselarna har lite olika sätt att hålla kikaren på plats, hur mycket kikaren används och hur långa vandringar du tar styr budget och funktion. För oss är det helt suveränt med FHF Gears system där man kan utöka sin kikarsele med olika tillbehörsfickor och på så vis ha de sakerna som används under rörelse lättåtkomligt. Vid kortare turer kan den ofta helt ersätta en ryggsäck annars kompletterar den en ryggsäck på det sättet att man inte behöver ta av sig ryggsäcken för att nå den mest frekvent använda utrustningen såsom GPS, telefon, vindvisare m.m.


Kikarsele

 

Handla tryggt

certifierad ehandel   Trygg E-Handel

klarna logo white

 

postnord logo footer

Om Oss

Om oss
Kontakta oss
Våra köpvillkor
Returformulär
Reklamation

Org. nummer: 556969-9845
Bankgiro: 251-2358
Swish: 1233005113
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Nyhetsbrev

Ta del av våra kampanjer!

Västra Rågdalsvägen 21
434 99 KUNGSBACKA
0300-323 400

Webbsida av Joomlaproffs.se