Kundtjänst: 0300-323 400 öppet helgfria vardagar 07-16

Nitecore

Nitecore är världsledande inom högpresterande och innovativa ficklampor, pannlampor och tillbehör såsom batterier och laddare m.m. Nitecores kundgrupp är främst proffsanvändare inom polis, militär, organisationer och räddningstjänst i fler än 100 länder världen över. Förutom för yrkesanvändare är Nitecores ficklampor mycket populära hos såväl jägare som friluftsmänniskor på grund av deras pålitlighet och suveräna prestanda i alla situationer. 

nitecore

Vi på Netjakt AB är stolta distributörer i Sverige av Nitecores produkter. Förutom att du kan se och handla Nitecoreprodukter här hos oss på netjakt.se så är organisationer, myndigheter och åteförsäljare varmt välkomna för mer information om ett samarbete kring Nitecores produkter. 

Nitecore är ett företag som består av friluftsentusiaster inom alla olika grenar och utövanden. Utvecklingen hos Nitecore kommer från erfarenheter ifrån kunder, organisationer och kanske framförallt egna erfarenheter från olika friluftsintressen. Innovation har funnits i Nitecores DNA enda sedan starten, detta eftersom det grundades av ficklampsnördar med ett genuint intresse för kraftfullt ljus med extrem påligtlighet och prestanda. Något som Nitecore gör väldigt effektivt är att använda en LED diod till det maximala, de tar inte alltid den kraftigaste dioden för att nå sitt mål utan ofta en med något lägre specifikation och anpassar sin elektronik och optik/reflektor kring den för att få ut maximalt ljus och samma prestanda som en annan ficklampa med den kraftigaste dioden. Vad vinner man på det? Bland annat lägre batteriförbrukning och mindre värmeutveckling som för med sig att ficklampan kan prestera på maximal ljusstyrka under en mycket längre tid.

I Nitecores marknadsledande sortiment finns produkter som passar alla typer av användningsområden och med mängder av olika unika funktioner. Vi på Netjakt har valt ett urval som passar jakt, eftersök och friluftsliv. Ifall du saknar modeller i vårt sortiment är du välkommen att höra av dig!

 

 


Handla tryggt

certifierad ehandel   Trygg E-Handel

klarna logo white

 

postnord logo footer

Om Oss

Om oss
Kontakta oss
Våra köpvillkor
Returformulär
Reklamation

Org. nummer: 556969-9845
Bankgiro: 251-2358
Swish: 1233005113
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Nyhetsbrev

Ta del av våra kampanjer!

Västra Rågdalsvägen 21
434 99 KUNGSBACKA
0300-323 400

Webbsida av Joomlaproffs.se