Villkor hos Netjakt AB

Allmänna villkor

Netjakt AB säljer via netjakt.se till svenska privatpersoner. Vi säljer endast till myndiga personer över 18 år. 

Priser

Samtliga angivna priser på netjakt.se är inklusive moms. Vi arbetar ständigt med uppdatering av priser och priserna skall normalt sett alltid vara aktuella och relevanta. Vi reserverar oss för prisförändringar som tillkommit efterhand eller felaktig information påverkad av tekniska eller mänskliga fel. Vi debiterar aldrig en beställning med tillkommande avgifter utan att först skriftligen eller muntligen informerat kunden på ett tydligt sätt. 

Frakter

Vi använder i regel Postnord som speditör av våra leveranser. När varor skickas till privatpersoner ankommer försändelsen oftast till postombud och kunden kan sedan hämta sina varor hos ombudet. Avisering sker av Postnord via SMS eller e-post. I de fall då kunden angivit ett giltigt mobiltelefonnummer så aviseras försändelsen med SMS, i annat fall med brev eller e-post. Vissa produkter kan skickas direkt från vår leverantör till kunder, i de fall kan annan leverantör än Posten användas.

Undantag för hantering via ombud kan finnas vid väldigt stora försändelser såsom jakttorn eller annan leverans på pall. I de fall kontaktar Postnord er för tidsbestämd utkörning till er leveransadress. Postnord kräver normalt sett alltid att ni som kund är hemma i de fallen för att ta emot försändelsen. 

Vi på Netjakt erbjuder fraktfria leveranser vid beställningar som överstiger 399 kronor. Vid beställningar mindre än 399 kronor debiteras 89 kronor, eventuellt frakt visas alltid i kassan vid utcheckning. 

Våra betalningsalternativ

Vi på netjakt.se samarbetar med Klarna, tack vare detta samarbete kan vi erbjuda dig som kund en stor mängd betalningsalternativ och framförallt en mycket trygg betalningslösning. Klarna AB är idag en av de absolut största svenska leverantörerna av betaltjänster, detta ger dig som kund en stor trygghet. Klarna erbjuder bland annat: Kortbetalning, Faktura, Klarna Konto, Klarna Delbetalning samt Direktbetalning via bank. 

Ångerrätt:

Vid köp av netjakt.se gäller den lagstadgade ångerrätten i enlighet med distansavtalslagen. Ångerrätten gäller enligt lag 14 dagar från den dagen du tagit emot varan. Netjakt AB har valt att utöka tidsfristen till 30 dagar från dess att du mottagit din försändelse. Om du väljer att returnera en vara skall det ske via Posten utan några undantag! Vi rekommenderar att försändelsen skall vara spårbar och försäkrad för varuvärdet. Varans originalförpackning får ej vara skadad eller saknas. Varan måste vara i absolut nyskick utan några som helst märken, skador eller spår av användning. Tillsammans med returen skall samtliga kunduppgifter medfölja, följesedel med namn och adress samt bankuppgifter för återbetalning.
Återbetalning sker utan dröjsmål av köpesumma till bankkonto eller personkonto i svensk bank så fort vi mottagit returen enligt ovan regler. Öppet köp gäller inte varor som är specialanpassade åt dig av tillverkaren.  
 
Vi har inte möjlighet att hämta paket hos ombud utan returer till Netjakt AB skall skickas med frakttjänst som levererar varorna direkt till oss på:
Netjakt AB
Västra Rågdalsvägen 21
434 99 Kungsbacka 

Reklamationer:

En privatperson har skälig tid på sig att reklamera fel från dess att felet upptäcktes. I de fall en vara är skadad i samband med transport behöver det reklameras inom 5 dagar efter mottagande. I de fall där kunden förändrat, öppnat eller gjort åverkan på varan är rätten att reklamera produkten förbrukad. I samband med reklamation skall kunden kontakta Netjakt på något av våra kontaktalternativ och på så vis få ett reklamationsärende upplagt. I samband med att en vara skall reklameras krävs köpehandlingen som garantibevis alternativt att vi meddelat att vi kunnat finna din beställning i samband med kontakten till oss för att starta ett reklamationsärende. För att vi på Netjakt kunna handlägga ditt ärende behöver vi även en kort skriftlig beskrivning av de problem ni upplevt med produkten, vi rekommenderar att denna felbeskrivning kommer till oss redan när ni meddelar reklamationen för att spara så mycket tid som möjligt för dig som kund. Var mycket noga med emballeringen av produkten ni skall återsända! Samtliga returer måste ovillkorligen ske med Posten, försändelsen skall gå att spåra. 
 
Vi har inte möjlighet att hämta paket hos ombud utan returer till Netjakt AB skall skickas med frakttjänst som levererar varorna direkt till oss på:
Netjakt AB
Västra Rågdalsvägen 21
434 99 Kungsbacka 

Returfrakter

Kunden står för eventuell frakt vid retur, reklamation eller byte. Vi tar endast emot returer skickade med Postnord enligt styckena Reklamationer och Ångerrätt. Tänk på att alla returer skall gå att spåra och vara försäkrade samt att de skickas direkt till oss och inte till ombud. 

Icke utlösta paket

Beställda men ej utlösta paket debiteras med full frakt och returfrakt dock minst 250kr inklusive moms. Specialbeställda varor (utanför vårt sortiment som visas på hemsidan alternativt produkter som blivit anpassade från tillverkaren) debiteras fulla värdet samt frakt och returfrakt. När du beställer av oss accepterar du automatiskt dessa villkor.

Försenad leverans

Ifall vi skulle drabbas av leveransförseningar så har du som kund rätt att ångra köpet och därmed häva din beställning. Återbetalning sker snarast möjligt i de fall då kunden erlagt betalning i förskott. Klarna hanterar återbetalningarna och detta sker normalt inom två till tre vardagar vid betalning med kreditkort eller direktöverföring från internetbank. 

Garanti

Netjakt lämnar lagstadgad garanti enligt konsumentköplagen samtliga varor. Värt att beakta är att nästan samtliga av de produkter vi säljer omfattas av en mycket längre garanti lämnad av tillverkaren av produkten. I dessa fall så följer vi tillverkarens rekommendationer och hjälper kunden att hävda garanti gentemot tillverkaren. Kvitto eller faktura gäller som garantibevis och skall därför sparas. Vi hjälper alltid våra kunder att hävda garanti gentemot tillverkaren och vill därför att alla produkter inhandlade hos oss skall returneras till oss för garanti.

Force majeure

Vid händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser av underleverantör, fördyrande omständigheter eller likvärdiga händelser kan inte Netjakt hållas ansvariga i de fall de ej kan fullgöra ingångna avtal med kunder.

Personuppgifter

Netjakt AB hanterar de personuppgifter som delas med oss med stort ansvar. Vi använder endast uppgifterna för att uppfylla leverans och betalning samt framtida garantiåtaganden. Vi delar aldrig dina uppgifter med tredje part förutom med Klarna AB som inhämtar uppgifterna i beställningen för hantering av betalning. 

Enligt personuppgiftlagen (PUL) har du som privatperson rätt att få information ifrån oss om vilka uppgifter vi har sparat om dig som kund vid förfrågan. Du kan även begära borttagning av informationen eller korrigering vid felaktig information.

I samband med beställning hos netjakt.se lagras dina mailuppgifter för framtida e-postutskick. Du kan när som helst avbryta din prenumeration genom att maila oss alternativt avbryta prenumerationen i samband med att du mottagit ett e-postutskick ifrån oss där det tydligt framgår hur du avbryter prenumerationen. Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part i marknadsföringssyfte. 

Copyright

Allt innehåll på www.netjakt.se är copyrightskyddat © 2012-2017 och ägs av Netjakt. Inget material får spridas, överlåtas eller kopieras utan vårt skriftliga godkännande. 

Övrigt, bilder och information

Samtliga texter och samtliga bilder skall avspegla och beskriva produkter på ett korrekt och tydligt sätt. Netjakt reserverar sig för eventuella fel i texter, beskrivningar, bilder eller priser.

NETJAKT ERBJUDER

 Bra priser
 Snabb leverans
 30-dagar öppet köp
 Fraktfritt från 399:-
 Personlig service
 Kunnig personal

KUNDTJÄNST

info@netjakt.se
0300-323 400
Vardagar 07:00-16:00

klarna 2

Tryggt, säkert & snabbt. 
Faktura
Delbetalning
Avbetalning
 Kreditkort

Handla tryggt

certifierad ehandel

klarna logo white

Om Oss

Om oss
Kontakta oss
Våra köpvillkor

Org. nummer: 556969-9845
Momsreg. nr / VAT nr: SE556969984501
Bankgiro: 251-2358
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Nyhetsbrev

Ta del av våra kampanjer!

Västra Rågdalsvägen 21
434 99 KUNGSBACKA
Kundtjänst: 0300-323 400
(Helgfriga vardagar 07:00-16:00)