• Filter Delta Optical

Delta Optical kikarsikte

Delta Optical är en tillverkare av högkvalitativa kikarsikten från Japan. Delta Optical är för optikbranschen ett ungt företag som grundades 2002. 


Delta Optical kikarsikte

Vi på Netjakt har bland annat valt att arbeta med Delta Optical serien Titanium som håller en verkligt hög klass både mekaniskt och optiskt. Egenskaper vi uppskattar på kikarsikten i Titanium serien är en rejäl eyebox, mycket liten tubeffekt, utmärkt kantskärpa och en genomgående klar och skarp optik. Delta Opticals Titanium serie erbjuder även en stor mängd attraktiva zoomväxlar på upp till hela 8 gånger i vissa modeller. Det finns även modeller med sann 1 gångs förstoring vilket är önskvärt vid exempelvis trånga pass, som hundförare eller vid drevjakt. 

Ett kikarsikte ur Titanium serien är alltid tillverkat i Japan, generellt brukar japansktillverkad optik hålla ett betydligt högre pris än vad kikarsikten ur Titanium klassen gör. Titanium serien är mycket bred med förstoringar hela vägen från 1-6x24, 1.5-9x45, 2.5-15x50, 2.5-16x56 hela vägen upp till 4-24x50. Allt sammantaget så är det inte konstigt att Delta Optical växer så det knakar och ett märke att räkna med i framtiden! 

Se våra olika modeller genom att klicka på länkarna nedan.
 

Delta Optical Titanium

 

Handla tryggt

certifierad ehandel   Trygg E-Handel

klarna logo white

 

postnord logo footer

Om Oss

Om oss
Kontakta oss
Våra köpvillkor
Returformulär
Reklamation

Org. nummer: 556969-9845
Bankgiro: 251-2358
Swish: 1230457143
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Nyhetsbrev

Ta del av våra kampanjer!

Västra Rågdalsvägen 21
434 99 KUNGSBACKA
Läs om öppettider här

Webbsida av Joomlaproffs.se