Kundtjänst: 0300-323 400 öppet helgfria vardagar 07-16

Filter Innomount

  • Filter Innomount

Innomount montage

Netjakt AB är den Svenska distributören av Innomount produkter samt tillbehör. Vi har alltid ett mycket stort lager i Sverige för att snabbt kunna ge en hög servicegrad till våra åteförsäljare och kunder. 

https://www.youtube.com/watch?v=C-BAJ43BKAw

Innomount sadelmontage

 innomount sadelmontage

Innomounts sadelmontage har marknadens i särklass säkraste låsning. Låsarmarna är infällda i montaget i låst läge och öppnas genom ett tryck med tummen på en infälld tangent på motsatt sida. Finns till många vapenmodeller. Finns med ringdiametrarna 26mm., 30mm., 34mm., 35mm., 36mm. och 40mm. Till de olika vapenmodellerna finns även tre olika ringhöjder. De går även att få med skena för Zeiss, Swarovski och Schmidt & Bender.

Innomount Slight & Innomount Slight Long

Innomount slight

Innomount Slight och Innomount Slight Long erbjuder snabba, smidiga och full repeterbara montage för Aimpoint Micro (H1 & H2) samt Docter Sight plattformarna till Blaser, Sauer, Merkel, Tikka och Weaver/Picatinny. 

Innomount Slight fäster på en en punkt och erbjuda till alla vapensystem med en lång fästpunkt som Weaver/PIcatinny, Merkel RX Helix, Sauer 303 och Tikka. Till vapen som har en liten infästningspunkt såsom Blaser, Sauer 404 och övriga Merkel så finns Innomount Slight Long, detta montage fäster på två punkter.

Innomount fästen för mörkersikten

innomount morkersikte

Innomount har snabbfästen till ett stort antal vapen och mörkersikten. Innomounts sortiment täcker Pulsar, ATN och Yukon vilka är de största tillverkarna av mörkersikten oavsett ifall det är termiska eller digitala mörkersikten. Innomount är även Pulsars exklusiva partner för utveckling av fästen till vapen. 

Innomount Multirail

Innomount multirail

Innomount Multirail är en innovativ produkt från Innomount. I grund och botten är det en vidareutvecklad Picatinny skena. Utöver att den delvis kan användas som Picatinny skena (se markering 2 på bilden ovan) så kan man även sätta fast ett Blaser sadelmontage på vapnet (se markering 1i bilden ovan). Det innebär att en exempelvis en Remington 700 eller Sauer 100 (finns till ett 30-tal olika vapnemodeller) så kan man dels använda vanliga Weaver/PIcatinny fästen och även Blaser montage.

Innomount Picatinny skenor

Innomount picatinny

Innomount tillverkar även Picatinny skenor i stål till massvis med olika vapenmodeller. Det är en högkvalitativ Picatinny skena som ger stor flexibilitet och alla de fördelar en Picatinny skena ger ett vapen. 

Innogun har en lång och gedigen erfarenhet av att utveckla och tillverka vapen och fästen i Tyskland.  

innomount logo

Förutom att vi på Netjakt har ett stort lager av montage från Innomount så har vi reservdelar och tillbehör till montage som redan finns ute på marknaden. Har du frågor eller behöver support? Kontakta oss! Vi hjälper dig gärna oavsett ifall du redan äger ett montage eller funderar på att köpa ett. 

Handla tryggt

certifierad ehandel   Trygg E-Handel

klarna logo white

 

postnord logo footer

Om Oss

Om oss
Kontakta oss
Våra köpvillkor
Returformulär
Reklamation

Org. nummer: 556969-9845
Bankgiro: 251-2358
Swish: 1233005113
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Nyhetsbrev

Ta del av våra kampanjer!

Västra Rågdalsvägen 21
434 99 KUNGSBACKA
0300-323 400

Webbsida av Joomlaproffs.se