Kundtjänst: 0300-323 400 öppet helgfria vardagar 07-16

Camouflagenät

Olika typer av camonät

Dels kan mönstret på camonätet variera, ta en titt på bilderna och försök sätta dem i sitt användingsområde, ett skogspass skiljer sig ofta en del från en åkerkant. Utöver det finns flera olika material i de olika camonäten. 

Camonät

Burlap - Säckväv

Ett camonät i burlap eller säckväv på svenska är precis vad det låter som, det påminner i texturen om en jutesäck och är ett helt tyst naturmaterial som inte avger reflexer i solljus. De blir ofta väldigt matta i färgavspeglningen, bilderna kan därför vara lite missvisande på vår hemsida eftersom de betonar mönstret, själva camonätet är oftast nedtonat. Fördelarna med camonät i säckväv är många, enda egentliga nackdelen är att de tar upp vatten och behöver torkas om de blir blöta.

Polyester

Billigare camonät brukar oftast vara i polyester som ofta är PVC överdragen, dessa nät kan ge reflektioner och även avge en del ljud i vind. En fördel är att de inte tar upp vatten och på det sättet blir enkla att ta med hem i väskan. De är ofta väldigt lätta dessutom. 

Omnitex

Camonät i Omnitex är påkostade och gedigna nät, det är en material som enklast beskrivs som mellan säckväv och fleece. De är helt tysta, avger inga reflektion och är mindre känsliga mot vatten än säckväv. De är dessutom väldigt lätta med en naturlig ton. Efter materialet är mer konsekvent som ett tyg så kan de även göras med 3D utskärningar, alltså att löv eller mönster sticker ut ur nätet och på så sätt ger en ännu bättre camouflering. 

Handla tryggt

certifierad ehandel   Trygg E-Handel

klarna logo white

 

postnord logo footer

Om Oss

Om oss
Kontakta oss
Våra köpvillkor
Returformulär
Reklamation

Org. nummer: 556969-9845
Bankgiro: 251-2358
Swish: 1233005113
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Nyhetsbrev

Ta del av våra kampanjer!

Västra Rågdalsvägen 21
434 99 KUNGSBACKA
0300-323 400

Webbsida av Joomlaproffs.se