Kundtjänst: 0300-323 400 öppet helgfria vardagar 07-16

Dometic Kylbox
Dometic Kylbox logo

DOMETIC KYLBOX

Dometic tillverkare enligt oss legendariska passiva kylboxar. De håller kylan i dagar vid rimliga förutsättningar. De är byggda för att tåla allt naturen kan erbjuda i form av utmaningar. 

En robust och tålig kylbox kan erbjuda så mycket mer än att hålla din mat eller dryck kall, använd den som sittpall eller fotsteg. Med hjälp av tillbehör från Dometic kan man även hålla fiskespö, dricka eller öppna kapsyler. 

Dometic är en ledande tillverkare av tillbehör och utrustning för friluftsliv. Från början låg mycket av deras fokus och sortiment inom camping, på senare år har även Dometic avancerat kraftigt inom outdoorsegmentet. 

Dometic Kylbox Patrol

Dometic Patrol Kylbox

DOMETIC PATROL KYLBOX

Dometic Patrol är senaste tillskottet i Dometics familj för passiva kylboxar. De erbjuda samma robusta egenskaper som tidigare Cool-Ice serien men är ännu mer förädlade och utvecklade för den äventyrsfulle användaren. Oavsett ifall du skall hålla mat eller dryck kyld i fjällen, nära bilen eller vid jaktstugan så kan Dometic Patrol följa med på äventyret. Saknas plats i bilen så kan den tryggt spännas fast på ett takräcke. De tål att användas och är i princip oförstörbara. 

  • Finns i flera storlekar.
  • Finns i flera färger.
  • Dräneringsplugg för smältvatten eller rengöring. 
  • Gummitätat tätslutande lock.
  • Möjlighet att fästa tillbehör.
  • Gummistroppar som låser locket.
  • Rotationsgjuten konstruktion.
  • Bärhandtag

KYLBOXAR INOM DOMETIC PATROL SERIEN

TILLBEHÖR DOMETIC KYLBOX

Till en Dometic Kylbox kan ett antal tillbehör monteras. Dessa gör det möjligt att hålla ett fiskespö, hålla en drickaflaska eller öppna kapsyler. 

Dometic Patrol dryckeshållare

Dometic Patrol dryckeshållare & fäste

Fäste och dryckeshållare till Dometic Patrol serien

179 kr

Dometic Patrol spöhållare

Dometic Patrol Spöhållare

Spöhållare till Dometic Patrol serien

89 kr

Dometic Patrol flasköppnare

Dometic Patrol Flasköppnare

Flasköppnare till Dometic Patrol serien

89 kr


Dometic Kylbox insida

TIPS FÖR ATT HÅLLA KYLAN

En passiv kylbox är passiv just för att ingen energi tillförs som i ett traditionellt kylskåp eller en aktiv kylbox som har en inbyggd kylenhet (oftast kompressor). Istället är en passiv kylbox välisolerad och kyls via ett kylmedie som du själv lägger. Kylmediet kan vara is, krossad is, kylklampar eller kylpåsar. Alla har sina för och nackdelar. Även de varor som du vill hålla kylda bör vara nedkylda när de läggs ned i kylboxen för att öka tiden som boxen kan hålla kylan. 

Vad är smart att tänka på?

Håll locket stängt! Tänk på att varje gång locket öppnas så släpps varm luft in i kylboxen, detta förkortar tiden som kylboxen kommer att kunna hålla sig kall. I den mån det är möjligt så kan man planera uttagen ur boxen så att de görs så effektivt och sällan som möjligt. 

Töm ut smältvatten, ifall is används om kylmedia så kommer det förr eller senare att smälta. Öppna då dräneringspluggen i kylboxen och töm ut det smälta vattnet. På så vis sänks temperaturen i boxen. 


Handla tryggt

certifierad ehandel   Trygg E-Handel

klarna logo white

 

postnord logo footer

Om Oss

Om oss
Kontakta oss
Våra köpvillkor
Returformulär
Reklamation

Org. nummer: 556969-9845
Bankgiro: 251-2358
Swish: 1233005113
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Nyhetsbrev

Ta del av våra kampanjer!

Västra Rågdalsvägen 21
434 99 KUNGSBACKA
0300-323 400

Webbsida av Joomlaproffs.se