Spartan Precision Sverige

Spartan Precision Sverige

Spartan Precision Equipment gör troligen världens bästa skjutstöd för kräsna jägare. Alla Spartans produkter är mångsidiga, innovativa, pålitliga och lätta. 

Vi på Netjakt AB är stolta över att vara distributör för Spartan Precision i Sverige. Varmt välkomna att kontakta oss för mer information om produkterna eller vill handla dem ivår webshop.

Har du en jaktbutik och vill bli återförsäljare? Varmt välkommen att kontakta oss!

Spartan Precision Equipment Sverige katalog

Spartan produkter

Spartan Javelin Bipod

Spartan Javelin bipod

Spartans storsäljare, såld i mer än 30.000 exemplar

Letar du efter en bipod i kolfiber som är mångsidig, lätt och pålitlig så kan du sluta leta. Spartan har tillverkat den åt dig och den går att få till massor av olika adapters. 

Spartan Pro Hunt

Spartan Pro Hunt

Nyhet från Spartan, för den kräsne jägaren

Spartan Pro Hunt har alla fördelarna som Spartan Javelin har men även en ny låsning av benens längdjustering samt löstagbara ben. Benen låses även i utvinklat läge tills man aktivt stänger dem med en knapp. Låg vikt suveränt stöd!

Spartan Pro Hunt

Spartan Javelin Lite

Nyhet från Spartan, instegsvariant till bipodvärlden

Spartan Javelin Lite är en förenklad Javelin bipod utan möjlighet att justera längden på benen. Benen kommer dock att kunna bytas och kan då variera i längd. 

Spartan 300

Spartan 300 bipod

Vikbar bipod från Spartan till AR plattformar och jaktvapen

Spartan 300 skiljer sig från övriga Spartan bipods i och med att den kan vikas in under förstocken. Spartans styrka är deras magnetfäste och även Spartan 300 har magnetkontakten men kan vikas vid behov.

Spartan Davros

Spartan Davros

Bryggan mellan dina befintliga skjutstöd och Spartans magnetiska värld

Med en Spartan Davros kan du göra om din bipod, tripod eller Primos Triggerstick till att passa Spartans magnetiska adaptersystem. Man kan då exempelvis ha en Javelin för situationer där den passar och sedan använda samma adapter för att skjuta med en Primos Triggerstick.

Spartan Adapter

Spartan adapters

Magnetiska adapters till de flesta vapentyper

Spartan Precision Equipment erbjuder ett stort utbud av adapters. Vi hjälper er gärna att hitta rätt adapter för ert vapen! Oavsett ifall ni vill ha en infälld adapter eller utanpåliggande så finns lösningar för de flesta.

Spartan Precisions patenterade magnetiska system

En av funktionerna som gör Spartan Precisions produkter unika och otroligt smarta är deras magnetiska adapters. Det låter kanske inte så otroligt men tack vare magneten så sitter bara bipoden på vapnet i samband med skytte. Vid förflyttning, ansmygning och rörliga delar av jakten så har man sin bipod i en benficka, väska eller ett bälteshölster. När man väl är i skjutläge så klickar man fast bipoden på en sekund i en adapter på vapnet. Fördelen blir att man slipper ha en fast monterad bipod som skaver på kläder och ryggsäck när vapnet bärs i vapenrem. 

Spartan tillbehör

Spartan Javelin förlängningsben

Förlängningsben till Javelin

Olika bygghöjder med olika benlängder

Ifall du vill kunna bredda användningsområdet på din Spartan Javelin kan du byta ut benen. Det finns höjder mellan 20 till 70cm. Det innebär att du kan täcka av liggande upp till sittande med en och samma bipod.

Hölster Javelin

Hölster till Javelin

Läderhölster i brunt eller svart för Javelin

Bär din Javelin när den inte är monterad i ett snyggt läderhölster av hög kvalitet och med fint hantverk. Du kan snabbt nå din bipod om skjutläge uppstår.

Hölster Spartan 300

Hölster till Spartan 300

Brunt eller svart läderhölster till Spartan 300

Bär din Spartan 300 när den inte är monterad i ett snyggt läderhölster av hög kvalitet och med fint hantverk. Du kan snabbt nå din bipod om skjutläge uppstår.

Spartan Mr G

Lite om Mr G, Spartans grundare

Mr G eller Rob Gearing som han egentligen heter har en bakgrund inom flygindustrin men har hela tiden haft sin passion inom friluftsliv. För honom spelar det ingen roll om det är jakt, skytte, flugfiske eller klättring. Mr G har rest till några av världens mest otillgängliga platser med antingen ett gevär, fiskespö eller klättringsrep till hands. En passionerad individ som drivs av att utveckla perfekta redskap som skall fungera lika bra som de ser ut!

Mer om Spartan Precision Equipment

Spartan Precision Equipments filosofi; "Skapa rätt design, använd de bästa materialen för att få det bästa resultatet. Bli aldrig arrogant och lyssna noggrant på våra användare."

Med dessa ord i tanken började Rob bygga sitt eget Spartan emperium, snabbt fick han ett världspatent samt en del hjälp av en designer av Satelliter. Inom kort var första generationen av bipods ute på marknaden och sålde hela 3000 enheter de första två åren. 

Tack vare att lyhört lyssna till användarnas önskemål och ständigt sträva efter att utveckla produkterna till perfektion har Spartan utvecklats till vad de är idag. Bara Javelin bipod har sålts i mer än 35.000 exemplar fram tills 2019! Resultatet har blivit en möjlighet att utveckla nya Spartan produkter inom nya produktområden.

Spartans produkter används nu av flera toppnamn inom jaktvärlden och har fått stor publicitet tack vare produkternas funktionalitet och utformning. Spartan Javelin anses av många vara “the best hunting bipod on the planet”. 

Idag arbetar Spartan med några av världens ledande tillverkare av vapen, se Spartans hemsida för att få en inblick i vilka vapentillverkare vi samarbetar med och listan växer hela tiden.

Vi på Spartan har arbetat flitigt i det dolda, designat, byggt, testat, omvärderat, omdesignat och gjort nya tester tills vi är nöjda med produkterna som skall ut till er användare!

Spartan Precision Equipments produkter distribueras i Sverige av Netjakt AB.

Handla tryggt

certifierad ehandel   Trygg E-Handel

klarna logo white

 

postnord logo footer

Om Oss

Om oss
Kontakta oss
Våra köpvillkor
Returformulär
Reklamation

Org. nummer: 556969-9845
Bankgiro: 251-2358
Swish: 1230457143
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Nyhetsbrev

Ta del av våra kampanjer!

Västra Rågdalsvägen 21
434 99 KUNGSBACKA
Läs om öppettider här

Webbsida av Joomlaproffs.se