Kundtjänst: 0300-323 400 öppet helgfria vardagar 07-16

Filter Innomount

  • Filter Innomount

Blaser sadelmontageBlaser montage

 

Vårt sortiment från Innomount är på många punkter bättre än originalet, bland annat är ögonavståndet förbättrat, låsningen är säkrare och enkelheten vid användning. Samtliga sadelmontage går att få i tre ringhöjder i ringdimensionerna 26, 30, 34, 35, 36 & 40mm. För att läsa mer om Innomounts sadelmontage till Blaser se information under produkterna. 

Blaser sadelmontage

Vi på Netjakt AB är den Svenska distributören av Innoguns produkter i Sverige. Vi håller alltid ett mycket stort lager av Innomount fästen och hjälper dig gärna i ditt val av olika montage och bygghöjder. Vi har även reservdelar till Innomounts montage ifall någon del saknas. Kontakta oss gärna ifall ni har frågor kring Innomounts sortiment! 

https://www.youtube.com/watch?v=lutdBFU5MBM

Sadelmontage till Blaser vapen

Eftersom du är inne och tittar på fästen och sadelmontage till Blaser så är det inte svårt att dra slutsatsen att du troligen äger eller funderar på att köpa en Blaser. Ett av världens bästa jaktvapen med få kompromisser när det gäller prestanda och säkerhet. För att fortsätta i samma linje som ditt val av vapen kan vi varmt rekommendera att använda ett sadelmontage eller fäste från Innomount i Tyskland. Innomount tillverkas av Innogun, personalen i Innogun kommer bland annat från Blaser och är hängivna när det gäller funktion och innovation. 

Förlängt ögonavstånd utformningen av vissa Blaser vapen ger ett något långt ögonavstånd med standardfästet. Innomount har därför förlängt sitt sadelmontage till Blaser med 15mm för att ge ett bekvämt ögonavstånd till Blasers modeller. 

Prisad låsning, sadelmontagen och fästena från Innomount har en speciell lösning av sin låsning vilket ger att låsarmen i infällt läge ligger i ett infräst fack. Ingen risk att en gren eller annan utrustning kan komma åt armen och därmed olyckligt riskera att öppna fästet. Låsarmarna öppnas dessutom i motsatt riktning mot varann för att göra det omöjligt att öppna båda armarna oavsiktligt. Just låsningen fick mycket beröm i ett test av Vapentidningen under 2016. 

Bygghöjder, Innomounts sadelmontage med ringar till Blaser erbjuds i tre olika höjder. Välj mellan 14, 17 och 20mm bygghöjd. Bygghöjden räknas från topp på låda till underkanten av insida ring. Ringarna är dessutom utbytbara och finns i lager hos oss på Netjakt.

Ringdimensioner, ringarna till Innomounts sadelmontage finns i alla standarddimensioner. Välj mellan 25,4 (26), 30, 34, 35, 36, 40 för att passa ditt kikarsikte.

Tillbehör, tillbehör, tillbehör, Innomount har ett unikt sortiment av tillbehör till sina sadelmontage med ringar till Blaser. Överdelen av ringarna kan bytas ut och på tillbehörsringarna finns ett gränssnitt som sedan passar till Innomounts tillbehör. I gränssnittet kan sedan en kort Picatinny skena monteras, ett fäste för Docter eller Aimpoint Micro. Allt för att erbjuda dig som användare en flexibilitet och en innovation som ger dig maximal användning.

Innomount blaser sadelmontage 

 

Handla tryggt

certifierad ehandel   Trygg E-Handel

klarna logo white

 

postnord logo footer

Om Oss

Om oss
Kontakta oss
Våra köpvillkor
Returformulär
Reklamation

Org. nummer: 556969-9845
Bankgiro: 251-2358
Swish: 1233005113
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Nyhetsbrev

Ta del av våra kampanjer!

Västra Rågdalsvägen 21
434 99 KUNGSBACKA
0300-323 400

Webbsida av Joomlaproffs.se