Filter Innomount

  • Filter Innomount

Tactical Innomount

Innomount Tactical

Innomount har släppt en serie taktiska fästen, Innomount Tactical ger långhållsskyttar ett genomtänkt och högkvalitativt system att använda tillsammans med Picatinny skena. Innomount Tactical är sadelmontage med fasta ringar. Innomount Tactical Flex ger möjligheten att byta ringar på sadelmontaget samt även vända håll på dem, fördelen med detta är att samma montage kan ge antingen 0 MOA eller 20 MOA vinkel. Ringarna vänds för att få önskad lutning, det finns även en modell som kan växla mellan 20MOA och 40MOA. Ringeöverdelarna kan bytas till Innomount interface ringar vilket ger möjlighet till ett sekundärt sikte, exempelvis Aimpoint eller Docter Sight eller en kort Picatinny skena för att fästa andra tillbehör. Högsta kvalitet, tillverkat i Tyskland av Innogun.

innomount tactical

 

Vi på Netjakt AB är den Svenska distributören av Innoguns produkter i Sverige. Vi håller alltid ett mycket stort lager av Innomount fästen och hjälper dig gärna i ditt val av olika montage och bygghöjder. Vi har även reservdelar till Innomounts montage ifall någon del saknas. Kontakta oss gärna ifall ni har frågor kring Innomounts sortiment! 

Handla tryggt

certifierad ehandel   Trygg E-Handel

klarna logo white

 

postnord logo footer

Om Oss

Om oss
Kontakta oss
Våra köpvillkor
Returformulär
Reklamation

Org. nummer: 556969-9845
Bankgiro: 251-2358
Swish: 1230457143
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Nyhetsbrev

Ta del av våra kampanjer!

Västra Rågdalsvägen 21
434 99 KUNGSBACKA
Läs om öppettider här

Webbsida av Joomlaproffs.se

Semester 2021

Även e-handlare har semester!

Under veckorna 28, 29, 30 och 31 så har vi begränsad bemanning. Vi har därför inte samma möjlighet att svara i telefon. Vi ber er att under semesterperioden maila oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. med frågor. 

Beställningar skickas ut 2-3 gånger i veckan istället för dagligen och det kan därför bli någon extra dags leveranstid. 

Vi önskar alla våra kunder och återförsäljare en riktigt trevlig sommar!