Kundtjänst: 0300-323 400 öppet helgfria vardagar 07-16

Kupilka

KUPILKA

Kupilka är ett finskt företag med rötter i naturen. Kupilka tillverkar kåsor, bestick, tallrikar och produkter som ligger nära mat i naturen.

Kupilkas produkter är förutom vackra även mycket praktiska. De passar till allt från nomadiskt ätande till glamping till att campa i extrema förhållanden.

För oss på Netjakt är Kupilka perfekta redskap oavsett ifall vi skall på dagstur med familjen i båten eller om vi vill avnjuta en kopp kaffe i skogen. 

Vad är då så unikt med exempelvis en träkåsa?

Svaret är enkelt, de är inte gjorda av trä, endast delvis. Kupilka använder ett helt unikt material som de själva kallar Kareline® och är ett naturfiberkompositmaterial. Detta gör att produkten tål diskmaskin och inte kräver inoljning eller annat än att diskas och användas. 

Kupilka Logo

Kupilka

KUPILKA KLIMAT & MILJÖ

Kupilka har sedan starten haft ett stort fokus på att skapa produkter som är miljövänliga och klimatsmarta. Kupilkas produktion drivs med ekoenergi och är enligt dem själva helt neutrala ur CO2 perspektiv samtidigt som deras produkter har en unik sammansättning med minimal påverkan på miljön. 

Kupilka & Kareline®

Kareline® är en sammansättning av träfibrer och polypropylen. Träfibrerna kommer från Finland och den förstärks sedan med plasten, fördelarna är många. Man får en produkt som har träkänsla, är varm och skön att hålla i samtidigt som den får plastens många fördelar. Den kan diskas i maskin och kräver ingen skötsel.

I Kupilkas fall så får de produkter som kan gjutas och formas på ett snabbt och effektivt sätt vilket skapar intressanta produkter för oss som användare. 


KUPILKA KÅSOR

En av Kupilkas mest kända produktgrupper är kåsor, perfekta för en kopp kaffe eller för att släcka törsten i det vilda. Vackra, tunna och lätta produkter som verkligen tål att användas och får följa med på äventyr och aktiviteter. 

Kupilka har kåsor från 12cl. hela vägen upp till 55cl. Det innebär att oavsett ifall man vill ha en liten kopp vatten eller varm dryck eller om man vill kunna äta soppa så finns det en kåsa från Kupilka för dig!

KUPILKA TALLRIKAR & FAT

Kupilka har även tallrikar och fat för att äta i naturen, oavsett om du vill lägga upp delikatesser på ett fat eller ät på en tallrik i naturen så har Kupilka en lösning. 

Även Kupilkas tallrikar kan diskas i maskin och är smidiga att ha med sig och hålla fräscha. 

Kupilka 14 tallrik

Kupilka 14, tallrik

Tallrik för mat i naturen.

125 kr

Kupilka 44 tallrik

Kupilka 44, tallrik, brun

Rejäl tallrik för mat i naturen.

225 kr

Kupilka 44 tallrik svart

Kupilka 44, tallrik, svart

Rejäl tallrik för mat i naturen.

225 kr

Kupilka Kaarna M

Kupilka Kaarna M, brun, serveringsbricka

Serveringsfat från finska Kupilka.

245 kr


Handla tryggt

certifierad ehandel   Trygg E-Handel

klarna logo white

 

postnord logo footer

Om Oss

Om oss
Kontakta oss
Våra köpvillkor
Returformulär
Reklamation

Org. nummer: 556969-9845
Bankgiro: 251-2358
Swish: 1233005113
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Nyhetsbrev

Ta del av våra kampanjer!

Västra Rågdalsvägen 21
434 99 KUNGSBACKA
0300-323 400

Webbsida av Joomlaproffs.se