Jaktryggsäck Mission 1000 Molle, vätskesystem

Artikelnummer:19459
Smart, cool ryggsäck med oändliga möjligheter
899 kr
Rabatt
Tillverkare : Allen Company

Beskrivning

Jaktryggsäck Canyon från Allen

En jaktryggsäck är en av de viktigaste sakerna i en jägares utrustningslista. En ryggsäck för jakt bör väljas för att passa den typen av jakt som den kommer att användas vid, exempelvis kan en stolsryggsäck vara utmärkt när en passjägare skall gå ett par hundra meter från bilen och sedan sitta still på sitt pass större delen av dagen. För en jägare som är rörlig i sin jakt och ställer högre krav på komfort och anpassning finns andra alternativ. För oss är det viktigt att ha en väska som är tyst i materialen, vad är värre än en ficka som låses med kardborre? Man undviker gärna att ta fram mackan i det sista för att skrämma iväg viltet eller skottchansen. Ifall man går med vapen i en vapenrem på axeln skall inte heller vapnet slamra och skramla mot metallen i en stolsryggsäck. Ifall man är hundförare så är en jaktryggsäck med hög komfort viktigt, det kan även vara en stor fördel med vätskesystem så att man hela tiden har sitt vatten inom räckhåll och jämnt viktfördelat i ryggsäcken. Vi på Netjakt har jaktryggsäckar för alla smaker!

Mission 1000 Molle Day Pack från Allen Company

Smidig, lätt och genomtänkt jaktryggsäck i RealTree Xtra Camo, tyst, borstat och kraftigt tyg med 240 grams kvalitet. En packvolym på 16 liter gör den perfekt för dagsjakter och mycket rörelse. Klar för vätskesystem, smart system med MOLLE (modular lightweight load carrying equipment) fästsystem för externa tillbehör och fickor. Jaktryggsäcken har fack inuti för att organisera dina packning, ryggsäcken har remmar för att spänna fast liggunderlag eller packning som kan hänga på utsidan och även remmar som drar åt hela volymen på ryggsäcken för att minimera den tomma volymen när väskan är färdigpackad. Alla dragöglor är i HiViz vilket gör dem lätta att se även vid sämre ljusförhållanden. Vadderade bärremmar med justeringsmöjlighet som kan anpassas efter användarens längd samt packningens vikt. Vadderad midjerem ger en bekväm användning även vid längre turer och tunga laster. Flera fack med dragkedja för att organisera din utrustning. På väskans utsida finns flera öglor (MOLLE System) för infästning av utvändig packning med hjälp av hakar eller linor. 

Egenskaper jaktryggsäck:

> Storlek: 16 liter
> Färg: RealTree Xtra Camo
> Klar för vätskesystem
> MOLLE system 
> Justerbara vadderade axelremmar
> Justerbar vadderad midjerem
> Flera fack med dragkedja
> Bekväm för längre vandringar


Allen Company

Allen company grundades 1970 och har med tiden vuxit att bli en ledande tillverkare av jakt, fiske och fritidstillbehör i USA och även Europa. Allen tillverkar fortfarande många av sina produkter i USA och går därmed mot strömmen när det mesta nuförtiden faktiskt importeras in till Europa och USA från andra delar av världen. Allen ligger i Colorado som kan erbjuda en jägare eller friluftsmänniska stora variationer i klimat och natur, inte helt olikt det vi kan uppleva i Skandinavien. Allen är även aktiva i en hållbar utveckling inom jakt och friluftsliv och stödjer föreningar och aktiviteter som arbetar hårt för en hållbar utveckling. 

Relaterade produkter

Handla tryggt

certifierad ehandel   Trygg E-Handel

klarna logo white

 

postnord logo footer

Om Oss

Om oss
Kontakta oss
Våra köpvillkor
Returformulär

Org. nummer: 556969-9845
Bankgiro: 251-2358
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Nyhetsbrev

Ta del av våra kampanjer!

Västra Rågdalsvägen 21
434 99 KUNGSBACKA
Kundtjänst: 0300-323 400
(Helgfriga vardagar 07:00-16:00)

Webbsida av Joomlaproffs.se