Kundtjänst: 0300-323 400 öppet helgfria vardagar 07-16

Innogun Hybrid
Innogun-hybrid

INNOGUN HYBRID

Genom att kombinera en passion för jakt med innovativt ingenjörsskap har ett jaktvapen utvecklats som sätter en ny standard. Ett kombivapen är som bekant för de flesta jägare ett utmärkt val för allt mellan rörlig fågeljakt till passjakt på klövvilt. En Innogun Hybrid tar det ytterligare ett steg genom att öka kapaciteten av kulammunitionen. Repeteringen görs blixtsnabbt via en pumprörelse för att mantla en ny kula. Helt enkelt ett brytvapen med cylinderrepeterns alla fördelar!

UTFÖRANDEN

Kombibock
Bergstutzen
Dubbelstudsare

KALIBERALTERNATIV

BBF

Kaliber överpipa:
12/76

Kaliber underpipa:
7 x 64
.308Win
.30-06
8 x 57 IS
9,3 x 62

BS

Kaliber överpipa:
.22 Hornet
.222 Rem
.243 Win

Kaliber underpipa:
7 x 64
.308Win
.30-06
8 x 57 IS
9,3 x 62

BB

Kaliber överpipa:
.30-06
8 x 57 IS
9,3 x 62

Kaliber underpipa:
.30-06
8 x 57 IS
9,3 x 62


Innogun Hybrid

SÄKER, SNABB & MODULÄR

Med tanke på att en Innogun Hybrid är anpassad för all sorts jakt har säkerheten prioriterats främst. En spänntangent på kolvhalsen spänner mekanismen i skottögonblicket, endast då kan vapnet avlossas. Vid repetering av kulskott så är spänntangenten kvar i spänt läge och flera skott kan skjutas i följd. Slutstyckshuvudet till kulpipan har ett huvud som roterar i två delar. Varje huvud har sex låsklackar på vardera roterande yta. Totalt får man då 12 låspunkter på den nedre pipan. Tack vare konstruktionen är inte gaspassagen öppen bakåt vilket är en extra trygghet ifall man skulle få en överladdning eller en patron som går sönder. Hagelpipan har ett kroklås direkt i slutstycket, sammantaget har en Innogun Hybrid en mycket hög säkerhet i alla skytte och jaktsammanhang.

SNABB AVFYRNING

 Pumpmekanismen på den nedre pipan tillåter snabba och säkra skott. Ingen hand behöver vid något tillfälle släppa vapnet för att ladda utan de behåller kontakten med vapnet genom en svingrörelse till och med vid omladdning. Snabb omladdning sker genom löstagning av magasinet nedåt för kula och hagel laddas på traditionellt sätt genom att vapnet bryts.

TRÄKLASSER

Innogun Hybrid kan beställas med träklasser från Grade 3 till och med Grade 11 för att passa dina önskemål. Alla vapen byggs på beställning och kan väljas efter eget tycke och smak.

MODULARITET

 

Den modulära konstruktionen gör det möjligt att med ett enkelt handgrepp bygga om vapnet mellan Kombivapen (kula/hagel), Bergstudsare (två olika kulkalibrar) och dubbelstudsare genom byte av pipset. Alla Innogun Hybrid kan uppgraderas och förändras mellan de olika vapentyperna genom att fler pipset köps till.

Den nedre pipan, magasinet och slutstycket kan ändras inom familjen av produkter. Genom att individuellt anpassa pipset kan en multitud av olika kombinationer åstadkommas för att passa allt vilt och all jakt du kan ställas inför världen över. De integrerade fästpunkterna för Innomount montage ger oändlig flexibilitet i val av optik och riktmedel. 

 


innogun hybrid kolv

PRISER INNOGUN HYBRID

Samtliga priser är inklusive moms.

Alla Innogun byggs på beställning och efter kundens önskemål. Kontakta oss för mer information om priser och leveranstider. 

Innogun Hybrid

VAPENTYP

BBF (Kombi)
BS (Bergstutzen)
BB (Dubbelstudsare)                          

TILLVAL

Vänsterkolv
Utbytespipa (Kula)
Utbytespipa (BBF övre pipa).              
Utbytespipa (BS övre pipa)
Utbytespipa (BB övre pipa)
Slutstycke

TRÄKLASSER

Klass 3 (Standard)                                  

Klass 4
Klass 5
Klass 6
Klass 7
Klass 8
Klass 9
Klass 10
Klass 11

KAMPANJ

INNOGUN HYBRID BLACKLINE BBF

• Svartanodiserad
• Träklass 6
• Valfri kaliberkonfiguration

INNOGUN HYBRID BLACKLINE BS

• Svartanodiserad
• Träklass 6
• Valfri kaliberkonfiguration

INNOGUN HYBRID BLACKLINE BB

• Svartanodiserad
• Träklass 6
• Valfri kaliberkonfiguration


VILL DU VETA MER?

Hos oss på Netjakt får du hjälp kring Innoguns sortiment av vapen och produkter. I vår utställning han ni se och känna på Innoguns produkterna. 

Boka en tid hos oss ifall du vill ha mer information kring någon av Innoguns produkter. 

HUR BESTÄLLER MAN?

Innogun har inga vapen som lagerartiklar. Varje beställning byggs efter kundens önskemål eftersom deras vapen kan fås i en stor variation av konfigurationer. 

Hos oss kan du beställa alla Innoguns vapen, vi hjälper dig att hitta den konfigurationen som du vill ha. 

VD:n har ordet

"Sedan barnsben har jakten varit en naturlig del av mitt liv, jag har alltid haft en stor fascination för jakt, vilt och natur. Efter en ingenjörsutbildning fick jag en drömposition hos en av Tysklands ledande vapentillverkare av jaktvapen. Under denna perioden lades grundtankarna till Innoguns innovativa produkter utvecklade för jägare av jägare. Alla våra produkter fokuserar på tillförlitlighet, säkerhet, kvalitet och modularitet. I Innogun Hybrid finns ett multifunktionellt jaktvapen anpassat för alla jaktformer och situationer. Testa våra vapen och bli övertygade om dess kvalitet och bli en del av vår framgångssaga."

Christian Scherpf
VD Innogun GMBH & CO. KG


Handla tryggt

certifierad ehandel   Trygg E-Handel

klarna logo white

 

postnord logo footer

Om Oss

Om oss
Kontakta oss
Våra köpvillkor
Returformulär
Reklamation

Org. nummer: 556969-9845
Bankgiro: 251-2358
Swish: 1233005113
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Nyhetsbrev

Ta del av våra kampanjer!

Västra Rågdalsvägen 21
434 99 KUNGSBACKA
0300-323 400

Webbsida av Joomlaproffs.se