Kundtjänst: 0300-323 400 öppet helgfria vardagar 07-16

FHF Gear

FHF Gear - packa smartare!

Vi svenska jägare har en tradition av att packa våra saker i en jaktryggsäck för att ge oss ut på en förmiddagsjakt med jaktlaget. FHF Gear erbjuder ett nytt och innovativt sätt att tänka. Ta med prylarna som behövs men slipp en överdimensionerad ryggsäck!

Modulär packning

Oavsett ifall du är ute efter marknadens bästa kikarsele eller bröstväska så har FHF Gear produkterna som ger dig den perfekta lösningen. Kikarselen och bröstväskan levereras som en suverän grundprodukt, man kan sedan köpa till olika tillbehörslösningar som möjliggör att få med sig packningen som behövs för dagens jakt. Packa smart, ändra vid behov, håll dig lätt och rörlig i alla jaktsammanhang. 

Vid första anblick kan sortimentet kännas överväldigande men det är genomtänkt i minsta detalj för att ge en bättre, lättare och mer effektiv jaktdag. 

FHF Gear Bino Harness Pro-M 

Den flexibla kikarselen som kan utökas till en packåsna.

FHF Gear kikarsele

FHF Gear Bino Harness Pro-M är en av marknadens absolut bästa och mest genomtänkta kikarselar. Förutom att vara det primära en riktigt bra kikarsele så kan utökas med moduler för att kunna bära mer packning eller utrustning. 

Funktioner

• Fickor fram och bak på väskan samt ett utrymme för lockpipa i locket.
• MOLLE-panel på undersidan av väskan. Kan sedan utökas med olika tillval och moduler för utrustning. 
• Fästöglor under väskan för infästning av annan utrustning eller FHF handvärmare.
• Finns i tre storlekar för de allra flesta typer av kikare.

• Smidig profil och bekväm sele, som tillval finns axelremmar med stoppning.
• Tillverkad i USA.

Material

• 500D Cordura i yttertyg
• Inre liner i microfiber
• Skumstoppad inre ficka som skyddar kikare
• Bakre panel (mot kroppen) som är ventilerad
• Laminerad MOLLE panel i nylon.

FHF Gear Chest Rig GEN2

En modulär chest rig som kan anpassas och utökas för alla jaktformer.

FHF Gear chest rig

FHF Gear Chest Rig GEN2 är som grundprodukt en genomtänkt och bekväm väska som bärs på bröstet. Ha alla din prylar lättåtkomliga och behåll din rörlighet vid exempelvis smygjakt. FHF Gear Chest Rig GEN2 kan sedan utökas tack vare MOLLE-panelerna till att bli en riktig packåsna för allt du behöver. 

Funktioner

• Fickor fram och bak på väskan samt ett utrymme för lockpipa i locket.
• MOLLE-panel på undersidan av väskan. Kan sedan utökas med olika tillval och moduler för utrustning. 
• Fästöglor under väskan för infästning av annan utrustning eller FHF handvärmare.
• Finns i tre storlekar för de allra flesta typer av kikare.
• Smidig profil och bekväm sele, som tillval finns axelremmar med stoppning.
• Tillverkad i USA.

Material

• 500D Cordura i yttertyg
• Inre liner i microfiber
• Skumstoppad inre ficka som skyddar kikare
• Bakre panel (mot kroppen) som är ventilerad
• Laminerad MOLLE panel i nylon.

FHF Gear - tillbehören

FHF Gear erbjuder ett enormt utbud av tillbehör som ger möjlighet till att utöka en Bino Harness eller Chest Rig. Som jägare förblir du rörlig samtidigt som alla tillbehör kan bäras och ha sin plats, lättåtkomligt på bröstet. Passar perfekt till hundförare, rörliga jägare eller passjägare som inte vill riva runt i en ryggsäck efter sin utrustning.

fhf-gear-aspis

FHF Gear ASPIS Javelin hölster

Mollebaserat hölster från FHF Gear

849 kr

FHF-gear-general-purpose-pouch-3

FHF Gear General Purpose Pouch (Coyote Brown)

Utöka din Bino Harness Pro-M eller Chest Rig Gen 2 med fler fickor.

695 kr

e3-pouch-coyote-brown

FHF Gear E-3 Pouch (Coyote brown)

Utöka din Bino Harness Pro-M eller Chest Rig Gen 2 med fler fickor.

695 kr

e-3-pouch-ranger-green5

FHF Gear E-3 Pouch (Ranger Green)

Utöka din Bino Harness Pro-M eller Chest Rig Gen 2 med fler fickor.

695 kr

e-4-pouch-cb

FHF Gear E-4 Pouch (Coyote Brown)

Utöka din Chest Rig Gen 2 med fler fickor.

895 kr

e-4-pouch-rg

FHF Gear E-4 Pouch (Ranger Green)

Utöka din Chest Rig Gen 2 med fler fickor.

895 kr

foundation-wings

FHF Gear Foundation Wings

Utöka din FHF kikarsele eller Chest Rig Gen 2.

385 kr

5-skotts-patronhallare

FHF Gear 5 Round Rifle Insert

Ordning på patronerna i din FHF produkt.

295 kr

6-shotgun-shell-2

FHF Gear 6 Round Shot Shell Holder

Organisera din hagelpatroner!

295 kr

fishing-kit

FHF Gear Fishing Kit Gen 2 (Coyote Brown)

Fiskeinsats till Chest Rig GEN2

495 kr

ammo-sleeve-1

FHF Gear Ammo Sleeve

Snabb tillgång till tre extra skott

535 kr

gp-sidekick-pouch

FHF Gear Sidekick Pouch

Liten sidoficka med magnetisk låsning

595 kr

radio-gps-pouch

FHF Gear Radio/GPS Pouch (Ranger Green)

Ha din Garmin Alpha 100 eller radio lättillgänglig.

595 kr

bino-hangers

FHF Gear Bino Hangers (Coyote Brown)

Ett extra set med Bino Hangers

125 kr

molle-muff-cb

FHF Gear Molle Muff (Coyote Brown)

Värm händerna när kylan biter

1 685 kr

molle-muff-rg

FHF Gear Molle Muff (Ranger Green)

Värm händerna när kylan biter

1 685 kr


Bygg din egen setup

Det verkligt unika med FHF Gears produkter är att de är anpassade för dig, inte i ett och samma utseende utan just för dig i alla jaktsituationer. Oavsett ifall du skall jaga gems i alperna, kronhjort i Skottland eller rådjur i Småland så kan du använda samma produkter men konfigurera dem för dagens behov. 

Utgångspunkten blir antingen en Chest Rig för packning eller en Bino Harness som kikarsele. De är båda två i sig helt suveräna produkter var för sig redan vid leverans men kan utökas till att ta med precis den packningen som är viktig för dig på dagens jakt. 

En Bino Harness tillsammans med ASPIS håller ordning på dina Spartan benstöd, en FHF Gear Radio/GPS låter din Garmin Alpha 100 sitta inom räckhåll. När det är kallt på vintern kanske du vill ha en handvärmare under Chest rigen på passet. Oavsett vilken utrustning som är viktig för dig så kan du köpa till, anpassa och ändra din utrustning. 

FHF Gear använder sig av MOLLE™ fästpunkter på olika platser på sin utrustning, det innebär att produkterna kan utökas på höjd, sida och djup i de allra flesta fall. 

Ifall produktens expansionsmöjligheter tar slut kan den utökas ytterligare genom att FHF Gear Foundation Wings läggas till, man får då ytterligare MOLLE™ fästpunkter i infästningen för midjebältet. 

FHF Gear Bino Harness

FHF Gears prisbelönta kikarsele

FHF Gear Aspis

Håll din Spartan bipod inom räckhåll.

FHF Gear General Purpose Pouch

Utöka packvolymen i en Chest Rig eller Bino Harness

  • FHF Gear Bino Harness

    FHF Gears prisbelönta kikarsele

  • FHF Gear Aspis

    Håll din Spartan bipod inom räckhåll.

  • FHF Gear General Purpose Pouch

    Utöka packvolymen i en Chest Rig eller Bino Harness

Möt människorna bakom FHF Gear

Paul Lewis
Grundare / Produktansvarig

Jag är en passionerad flugfiskare, bågjägare och nyligen pensionerad polis och SWAT-teamledare. Jag bor och arbetar i närheten av Bozeman, MT. Här finns några av de bästa jakt- och fiskemöjligheterna i landet, och jag försöker vara utomhus så mycket som möjligt. Jag testar och utvärderar ständigt mina utrustningsdesigner och efterfrågar feedback från mina lagkamrater, jakt- och fiskepartners samt den stora jakt- och fiskegemenskapen runt mig.

Min erfarenhet av taktisk utrustning kommer från många timmar av träning, insatser och att lära mig av andras erfarenheter. Jag har forskat om all utrustning som vårt team använde och känner att jag har sett de flesta styrkor och svagheter hos det som den vanliga marknaden erbjuder. Jag har samarbetat med och fått insikter från många tidigare och nuvarande medlemmar av specialiserade militära enheter från alla grenar. Dessa är riktiga operatörer som jag beundrar långt bortom min förmåga att uttrycka det.

Jen Lewis
Kundservice / Varumärkesansvarig

Jag växte upp i vackra sydvästra Montana, men har kallat Bozeman mitt hem i nästan 15 år. Jag älskar allt som har med utomhusaktiviteter att göra, men jag har en särskild kärlek för flugfiske och vandring i Montanas berg tillsammans med min man Paul och våra 4 barn.

Jag började på FHF Gear 2016 och packade beställningar samt hjälpte till med att besvara e-post deltid. I slutet av 2017 kunde jag ägna mig heltid åt företaget och fokusera mer av min tid och energi på att expandera FHF Gears verksamhet. Även om jag alltid har älskat utomhuslivet och njutit av olika utomhusaktiviteter, gav FHF Gear mig möjligheten att interagera med utomhusgemenskapen på en bredare, men ändå mer intim nivå. Våra kunder och andra i gemenskapen visade en överväldigande och spännande hängivenhet till bevarandet, etisk jakt, skyddet av allmänna marker och en allmän uppskattning och respekt för andra.

Utöver det betjänar FHF Gear en unik målgrupp som inkluderar många utomhusentusiaster med kopplingar till rättsväsendet och/eller militärtjänst. Eftersom jag har tillbringat största delen av min yrkeskarriär inom domstolar, kriminalvård och rättsväsende har FHF Gear gett mig möjlighet att fortsätta interagera med, relatera till och stödja dessa individer på ett nytt sätt.

För närvarande ansvarar jag för varumärkesdriften på FHF Gear samtidigt som jag assisterar Paul med olika tillverkningsrelationer och uppgifter för att säkerställa att FHF Gears produkter fortsätter att vara amerikansktillverkade och uppfyller de höga standarder vårt företag har för våra produkter och kunder.

Rick Hutton
Community Manager

Uppvuxen i östra Pennsylvania tillbringade jag hela min barndom utomhus. Min ungdom var fylld med camping tillsammans med mina kamrater i scoutrörelsen och fiske med min familj. Vid tolv års ålder kastade jag mig in i jaktvärlden och har aldrig sett mig tillbaka sedan dess.

Under mina studier på Penn State University tog jag två examina inom skogsförvaltning. Efter examen tjänstgjorde jag i United States Marine Corps Reserve samtidigt som jag arbetade för Pennsylvania Game Commission, Pheasants Forever och United States Forest Service. 2016 flyttade jag till Montana för att delta i de omfattande möjligheterna till jakt och fiske som västern hade att erbjuda.

Jag ägnar min tid åt utomhuslivet, utökar min kunskap och färdigheter inom jakt, fiske och fångst. Min erfarenhet av scouting, sport och militärtjänst har gett mig en passion för kvalitativ utrustning och hur den påverkar användarens framgång och tid utomhus. Jag brinner djupt för att leva i tjänst för vårt land och våra samhällen genom militära och polisiära positioner samt genom Amerikas utomhusarv. Genom mitt arbete som gemenskapsansvarig för FHF Gear strävar jag efter att fortsätta att tjäna både landet och samhället.

Handla tryggt

certifierad ehandel   Trygg E-Handel

klarna logo white

 

postnord logo footer

Om Oss

Om oss
Kontakta oss
Våra köpvillkor
Returformulär
Reklamation

Org. nummer: 556969-9845
Bankgiro: 251-2358
Swish: 1233005113
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Nyhetsbrev

Ta del av våra kampanjer!

Västra Rågdalsvägen 21
434 99 KUNGSBACKA
0300-323 400

Webbsida av Joomlaproffs.se