Laddar...
i-lager-ikon.png
kydex-modell-a kolvkamshojare

Justerbar Kolvkamshöjare QR

E-post
Array
Pris 795 kr
Rabatt
48h.gif
Perfekt anläggning!

Justerbar kolvkam, kolvkamshöjare

En justerbar kolvkam tillåter dig att få en perfekt anläggning även med kikarsikte. Tyvärr är fortfarande de flesta gevärskolvar från fabrik fortsatt anpassade för öppna riktmedel även om nya vapen ofta saknar öppna riktmedel. Det kan ge en dålig anläggning och ett sämre skytte som följd. Vi på Netjakt har en justerbar kolvkam som enkel kan eftermonteras på mer eller mindre alla vapen. Ingreppen som krävs är små, enkla och snabba. 

Vår kolvkamshöjare är gjord av Kydex som är en materialblandning av PMMA och PVC, det är lätt, mycket stryktåligt har ett starkt minne och utmärkt till bland annat kolvkamshöjare. Kydex har länge använts till hölster för vapen samt knivslidor.

Vår justerbara kolvkamshöjare finns i två utföranden, en med snabbfästen för höjdjustering och en där man släpper två insexskruvar för höjdjustering. Båda modellerna är utformade för både vänster och högerskyttar.

Montage av kolvkamshöjare kräver att man borrar två hål för den genomgående bulten igenom kolven efter att man mätt in kolvkamen i längd för rätt placering mot kinden samt att slutstycket kan avlägsnas utan att ta i kammen.  

Tekniska egenskaper för justerbar kolvkamshöjare:

> Passar både vänster och högerskyttar
> Levereras med en mattsvart yta
> Möjlig att lackera
> Tillverkad och formad i Australien
> Snabb och enkel höjdjustering 
> Snabb installation

Certifierad e-handel