Laddar...
i-lager-ikon.png

Skjutstöd monopod, Reflex adjusting

Tillverkare Allen Company E-post
Array
Pris 449 kr
Rabatt
48h.gif
Andra generationens skjutkäppar!

Skjutstöd, Backcountry Reflex adjusting monopod från Allen

Monopod skjutkäpp Backcountry Reflex adjusting skjutstöd är unikt! Höjdjusteringen görs utan vred eller lås, ett tryck läggs helt enkelt på klykan via vapnet för att kunna följa målet. När man väl vant sig är detta oslagbart och ger möjlighet att följa rörligt vilt utan att behöva ändra sin egen position utan istället förändra höjden på skjutstödet genom att lägga tryck på käppen. Allens Rapid Response System är unikt och mycket intuitivt för att hjälpa dig med snabba och säkra skott.  

Roterande klyka för bättre skytte

Klykan är avtagbar för montage av andra tillbehör såsom kameraadapter. Gummerad fot som kan tas av, under gummifoten finns en vass stålfot som ger bra grepp där en gummifot inte klarar av det. 

Skjutstödet är tillverkat av aluminium med ergonomiskt utformade vadderade ytor i Neoprene samt en praktisk handledsrem.

Skjutstödet kan bli upp till 155 cm långt.
 

Egenskaper för skjutstöd:

> Material: Aluminium, neoprene och plast
> Färg: Svart
> 4 delar ger höjdjustering mellan 55-155cm
> Handledsrem, avtagbar
> Roterande klyka
> Klyka avtagbar
> Allen Rapid Response system för snabb höjdjustering
 
Allen Company

Allen company grundades 1970 och har med tiden vuxit att bli en ledande tillverkare av jakt, fiske och fritidstillbehör i USA och även Europa. Allen tillverkar fortfarande många av sina produkter i USA och går därmed mot strömmen när det mesta nuförtiden faktiskt importeras in till Europa och USA från andra delar av världen. Allen ligger i Colorado som kan erbjuda en jägare eller friluftsmänniska stora variationer i klimat och natur, inte helt olikt det vi kan uppleva i Skandinavien. Allen är även aktiva i en hållbar utveckling inom jakt och friluftsliv och stödjer föreningar och aktiviteter som arbetar hårt för en hållbar utveckling. 

REGISTRERA NYHETSBREV

Ta del av våra kampanjer!