Laddar...

 

Om oss på Netjakt 

Vi på Netjakt började som specialister på optik för främst jakt samt montage och fästen till kikarsikten. Med tiden har sortimentet utökats till att även innefatta jaktutrustning, skytteutrustning och vapentillbehör. Sortimentet breddas kontinuerligt och vi växer snabbt. När det gäller optik, montage och lösningar vill vi gärna ge er rådgivning när Du som kund funderar på ett nytt sikte. Maila eller ring oss så hjälper vi er med eventuella frågor! 

Netjakt erbjuder högkvalitativ optik och jaktutrustning till rätt pris med en hög servicegrad. 
 
Vår e-handelsplats är uppbyggd så att du som kund snabbt skall kunna få en överblick över vårt stora sortiment och samtidigt kunna ta del av fördjupad information kring de produkter du är intresserad av. Vår målsättning är att vi skall kunna erbjuda landets bästa priser. Vi arbetar ständigt med att utmana leverantörer och utveckla vår egen distribution för att kunna erbjuda Dig som kund de bästa produkterna på marknaden till bästa tänkbara pris.
 
Ifall ni vill titta på ett specifikt sikte så går det givetvis bra att besöka vårt kontor i Kungsbacka, vi vill dock endast ha tidsbokade besök då vi inte är en traditionell butik utan vill kunna ge dig den service du behöver vid besöket. Ring eller maila oss för tidsbokning så återkommer vi med bekräftelse. Ange även vilka modeller ni önskar titta närmare på så att den finns hemma! 

Vi erbjuder även hjälp med montage ifall ni köper fäste och sikte hos oss. Ordinarie öppettider är 07.00-16.00
 
Varmt välkomna till oss på Netjakt.se!
 

REGISTRERA NYHETSBREV

Ta del av våra kampanjer!