Laddar...

Om Netjakt.se 

Netjakt AB är ett e-handelsföretag med sitt säte i Kungsbacka. Vi på Netjakt är specialiserade på optik och fästen till optik. Utöver optiken erbjuder vi ett stort utbud av jakt, skytte och vapentillbehör. Vi innehar även handlartillstånd från Polismyndigheten för ljuddämpare. Netjakt AB bildades 2014 och växer mycket snabbt både i omsättning och sortiment. 

Vi vill ge våra kunder en mycket hög och personlig servicegrad och svarar därför på era frågor och ger er den service som behövs i valet av optik, fästen, jakt, vapen och skyttetillbehör. Goda råd från personal med stort jakt och friluftsintresse.  

Vår e-handelsplats är uppbyggd för att du som kund snabbt skall kunna få en överblick över vårt stora sortiment och samtidigt kunna ta del av fördjupad information kring de produkter du är intresserad av. Vi arbetar ständigt med att utmana leverantörer och utveckla vår egen distribution för att kunna erbjuda Dig som kund de bästa produkterna på marknaden till bästa tänkbara pris.
 
Ifall ni vill titta på ett specifikt sikte så går det givetvis bra att besöka vårt kontor i Kungsbacka, vi vill dock endast ha tidsbokade besök då vi inte är en traditionell butik utan vill kunna ge dig den service du behöver vid besöket. Ring eller maila oss för tidsbokning så återkommer vi med bekräftelse. Ange även vilka modeller ni önskar titta närmare på så att den finns hemma och är färdiga för visning. 

Vi erbjuder även hjälp med montage ifall ni köper fäste och sikte hos oss. Ordinarie öppettider är helgfria vardagar 07.00-16.00.

 
Varmt välkomna till oss på Netjakt.se!
 

Certifierad e-handel