Laddar...
meosight_iii_1 meosight_iii_2 meosight_iii_3 meosight_iii_4 meosight_iii_5 meosight_iii_6

Meopta MeoSight III, 5 MOA, Rödpunktsikte

Tillverkare Meopta E-post
Array
Pris 3.095 kr
Rabatt
2-3d.gif
Rödpunktssikte från Meopta

Meopta MeoSight

Meopta MeoSight serien är en serie rödpunktsikten som tar större och större marknadsandelar. Meopta MeoSight rödpunktsikten är oerhört kompakta och smidiga samtidigt som de är stryktålig och robusta. Med Meoptas historia som tillverkare av taktiska och militära kikarsikten är MeoSight byggda av erfarenhet de har testats och använts många tusentals timmar av nöjda användare världen över. rs Sight serie är rödpunktssikten där snabbhet, pålitlighet och instinkt kan vara avgörande för att nå framgång. Docter Sight är små, lätta, kompakta och mycket pålitliga rödpunkssikten. 

Tekniska egenskaper för Meopta MeoSIght:
 Kompakt
 Lätt
>  Belyst rödpunkt
>  5 års garanti
>  Fullt flerlagersbehandlade linser

Tekniska specifikationer för Meopta MeoSight III, 5 MOA med belyst rödpunkt:
> Förstoring: 1x
> Längd 45 mm.
> Objektivdiameter 17x23 mm.
> Storlek rödpunkt på 100 meter 5 MOA (ca 140mm)
> Batteri 2xCR1632
> Batteriets livslängd 1000 timmar
> Vikt 35 gram
> Färg: Svart
> Justerområde vid 100m: 1,68 m i höjdled och 1,68 m i sidled

Meopta kikarsikten

Meopta bedriver sin verksamhet såväl i Europa som i USA. Detta till följd av att kunna vara närvarande i deras två största marknader och snabbt kunna utveckla produkter till respektive marknad såväl som att erbjuda snabb service och leverans. I Prerov, Tjeckien ligger Meoptas huvudkontor där verksamheten startade 1933. I Prerov sker utveckling och tillverkning av bland annat kikarsikten och kikare i moderna fabriker. På Long Island utanför New York ligger det amerikanska kontoret med tillhörande tillverkning. Meopta har en mycket bred produktportfölj och erbjuder produkter till medicinskt ändamål, forskning, försvarsindustri samt för konsumentändamål såsom jakt och friluftsliv. Deras optik och teknologi håller en mycket hög klass och är sedan många år en tillverkare att räkna med om man söker högpresterande kikarsikten eller kikare. Vi på Netjakt har själva använt produkter från Meopta vid jakt och håller dem mycket högt när det gäller prestanda och funktion. 

Sedan starten för cirka åttio år sedan har Meopta alltid strävat efter att utveckla och tillverka produkter som skall erbjuda mycket hög kvalitet under lång tid. Under 2000 talet har mycket utveckling av fritidsoptik till jakt skett och idag har Meopta ett sortiment som täcker alla de jaktformer vi bedriver i skandinavien med serier såsom Meostar R2, Meostar R2, Meopro, Artemis 2000, Artemis 2100 och Meosight

REGISTRERA NYHETSBREV

Ta del av våra kampanjer!