Laddar...
docter_v6_1-6x241 docter_v6_1-6x24_4 docter_v6_1-6x24_kikarsikte_29 docter_v6_1-6x24_kikarsikte docter_v6_1-6x24_2 docter_v6_4i9 docter_v6_belysningssystem4

Docter V6, 1-6x24, Belyst 4I med skena

Tillverkare Docter E-post
Array
Pris 13.895 kr
Ordinarie pris 14.690 kr
Rabatt -795 kr
1-4w.gif
6 gångers zoomväxel, belyst!

Docter V6 1-6x24 4i, belyst riktmedel med skena

Naturen är oförutsägbar, av den anledningen är det viktigt att kunna lita på din utrustning i alla lägen. Med V6 serien av kikarsikten presenterar Docter ännu en gång ett högpresterande kikarsikte som är en pålitlig följeslagare för en modern jägare. I V6 serien finns tre modeller som alla har en förstoringsväxel på hela sex gånger. En stor zoomväxel om hela sex gånger ger ett mångsidigt sikte med maximal användarvänlighet och högre säkerhet med ett stort synfält när det krävs. Med ett Docter V6 kikarsikte får du även en belysning som är steglös och väldigt precis samt skärpa, kontrast och kvalite i den nivån man kan förvänta sig av ett tyskt kvalitetskikarsikte.  

Samtliga Docter V6 modeller är belysta kikarsikten som använder ett 4i riktmedel där den belysta punkten är steglöst justerbar. Väldigt användbart oavsett om du sitter och vakar på räv mitt i stjärnklara natten eller jagar vildsvin på ett vägpass mitt på ljusa dagen. Riktmedlet är i andra bildplanet vllket betyder att det är Icke medförstorande. Ett tunt och fint kors passande för all slags jakt. Punkten är även liten och smidig vilket förhindrar att den täcker målet på ett oänskat sätt. 

Kampanj! 

Vid köp av detta kikarsikte får du 750 kronor i rabatt på valfritt fäste! Använd kampanjkoden Paket 10.000 i varukorgen så dras rabatten automatiskt av. Ifall du är osäker på vilket fäste som passar dig, kikarsiktet eller ditt vapen bäst så maila eller ring oss för kostnadsfri rådgivning. Vi på Netjakt har ett stort sortiment av fästen. 


I ett Docter V6 får du en stor eyebox / ögonbox vilket hjälper dig att snabbt få in en bra bild av målet utan att behöva centrera ögat mot siktet onödigt mycket. En annan del som Docter utvecklat mycket i Docter V6 är att man på samtliga förstoringar saknar tubseende, hela synfältet används och en skarp och klar bild från kant till kant syns i kikarsiktet. Docter V6 lär bli en populär modell i hela världen från Docter med tanke på deras prestanda i förhållande till pris! 

Tekniska egenskaper för Docter V6:

>  6 gångers förstoringsväxel
>  30mm tub
>  Belyst kikarsikte
>  Sann 1 gångs förstoring
>  Helt vatten och imtätt
>  Icke medförstorande riktpunkt
>  Optisk kvalitet och känsla i absolut världsklass. 
>  30 års garanti

Tekniska specifikationer för Docter V6, 1-6x24 belyst riktmedel 4i med skena:

> Förstoring: 1-6x
> Längd 287 mm.
> Tubdiameter 30 mm.
> Objektivdiameter 24 mm.
> Vikt 580 gram
> Utgångspupill min/max zoom: 11,1 - 4,0mm
> Synfält på 100 meters avstånd vid min/max förstoring 37,5 m - 6,25 m.
> Justerområde vid 100m: 4 m i höjdled och 4 m i sidled
> Träfflägesjustering mm/100m: 10mm
 
 

Docter kikarsikten

Docter är en tysk tillverkare av kikarsikten, kikare och rödpunktsikten. Deras historia är lång och spännande. De grundades 1893 i Jena och hette vid den tidpunkten Carl Zeiss, de började tidigt tillverka kikarsikten till vapen samtidigt som de utmärkte sig med att tillverka för tidpunkten högteknologiska kikare.

Objektivsstorlek
24mm
Tubtjocklek
Skenmontage
Egenskaper
Belyst riktmedel , Täckta rattar , 10mm / klick , Variabel förstoring
Användningsområde
Drevjakt , Passjakt

REGISTRERA NYHETSBREV

Ta del av våra kampanjer!