Laddar...
i-lager-ikon.png

Axion electronic aktiva hörselskydd, camo

Tillverkare Allen Company E-post
Array
Pris 479 kr
Ordinarie pris 549 kr
Rabatt -70 kr
48h.gif
Aktiva hörselskydd, givna vid jakt och skytte!

Axion Electronic, aktiva hörselskydd från Allen

De flesta jägare har numera vant sig vid jakt med aktiva eller elektroniska hörselskydd. Allen Company har ett par snygga, sköna och bra aktiva hörselskydd för dig! Axion Electronic är aktiva hörselskydd med en reaktionstid på 1.5 millisekunder, öronkåporna har individuell volymjustering vilket kan vara mycket användbart vid störande vind i en speciellt riktning eller ifall en högre/lägre volym önskas i en speciell riktning. 

Hörselkåporna är även fasade i nederkant för att passa bra vid anläggning mot vapen.

Axion electronic hörselskydden har mjuk stoppning för öronen med minne vilket ger maximal komfort. Huvudbandet går att justera för bekväm passform, huvudbandet är även vadderat för maximal komfort. 

Axion electronics elektroniska hörselskydd drivs av 2 st. AAA batterier (ingår ej)

Testade och godkända enligt EN 352, NRR 25dB klassificering
 

Egenskaper för aktiva hörselskydd:

> Färg: Camo
> Individuell volymjustering
> Mjuk stoppning för maximal komfort
> Minne i stoppningen
> Vadderat huvudband
> Justerbar huvudbåge
> 1.5 ms reaktionstid
> EN 352
> NRR 25dB
> Drivs av 2st AAA batterier (medföljer ej)
 
Allen Company

Allen company grundades 1970 och har med tiden vuxit att bli en ledande tillverkare av jakt, fiske och fritidstillbehör i USA och även Europa. Allen tillverkar fortfarande många av sina produkter i USA och går därmed mot strömmen när det mesta nuförtiden faktiskt importeras in till Europa och USA från andra delar av världen. Allen ligger i Colorado som kan erbjuda en jägare eller friluftsmänniska stora variationer i klimat och natur, inte helt olikt det vi kan uppleva i Skandinavien. Allen är även aktiva i en hållbar utveckling inom jakt och friluftsliv och stödjer föreningar och aktiviteter som arbetar hårt för en hållbar utveckling. 

Certifierad e-handel