Laddar...
i-lager-ikon.png
Blaser sadelmontage

Blaser Sadelmontage, Innomount, 35mm ringar, BH 14mm

Tillverkare Innomount E-post
Array
Pris 3.395 kr
Rabatt
48h.gif
Bättre än originalet!

Blaser Sadelmontage, Innomount, QR, 35mm ringar, 14mm bygghöjd.

Blaser sadelmontage från Innomount för Blaser B95/B97, Blaser D99, Blaser K95, Blaser R8, Blaser R93 och Blaser S2.  

Detta Blaser snabbfäste bygger 14mm i höjd från ovankant vapnets låda till underkant på ringen.

OBS! På de lägsta bygghöjderna (14mm) från Innomount till Blaser är det viktigt att veta att det endast finns 1mm bygghöjd mellan sadelmontagets ovansida sadel till ringens underkant. Ifall ditt kikarsikte har en rak undersida på mellantuben är det inget problem. Ifall mittsektionen på tuben (under höjd och sidjustering) har en nedsänkning så bör man välja en högre bygghöjd för att tuben skall löpa fritt och montage skall vara möjligt. 

Alla Innomount fästen för Blaser som vi levererar med ringar är av andra generationen vilket innebär att de är förlängda med 15mm. De tidiga utgåvorna hade inte detta som standard och man fick då ett väldigt långt ögonavstånd likt många andra tillverkare.

Blaser sadelmontage från Innomount fick mycket bra omdöme i Vapentidningens test av Blaser montage. Har bland annat en låsning som är betydligt bättre än originalet där låsarmarna är infällda i sadelmontaget i låst läge. Dessa låsarmar fälls ut genom att en knapp på motsatt sida trycks in. Detta ger ett överlägset skydd mot att fästet ofrivilligt öppnas i täta snår eller vid transport. Låsarmarna öppnas dessutom i motsatt riktning mot varandra vilket skyddar mot att en gren skulle kunna öppna båda ifall armarna är utfällda.

Alla Blaser sadelmontage från Innomount finns i tre höjder, 14mm, 17mm och 20mm. Vi rekommenderar användning av 14mm ringarna upp till 50mm objektivsstorlek. 

Tekniska egenskaper Innomount sadelmontage:
> Tillverkat i Tyskland.
> QR funktion (Quick release)
> Låsning i motsatt riktning för maximal säkerhet
> Infällda låsarmar 
> 10 års garanti 

 

Vapenfabrikat
Blaser
Ringdiameter
35mm
Bygghöjd
14mm

Certifierad e-handel