Laddar...
i-lager-ikon.png
atn x sight ii hd 3-14x50
atn x sight ii hd 3-14x50 atn x sight ii hd 3-14x50 nattsikte

ATN X Sight II HD 5-20x85 dag/natt mörkersikte

Tillverkare ATN E-post
Array
Pris 9.995 kr
Rabatt
48h.gif
Dag/Nattsikte fullpackat med teknik

ATN X Sight II HD 5-20x85 dag/natt mörkersikte

Framtidens digitala nattsikte är redan här i ATN X Sight II HD 5-20x85. Ett nattsikte eller mörkersikte som förutom att ge ett ypperligt resultat vid nattjakt efter predatorer eller vildsvin även fungerar perfekt vid ljus dagsjakt. ATN X Sight II HD serien gjorde att vi på Netjakt äntligen ville ge oss in i träsket av mörkersikten, tack vare ATN X Sight II HD så får du ett digitalt nattsikte sprängfyllt med funktioner och optisk prestanda i en prisklass som tidigare inte ens gick att nämna utan att låta obildad och naiv. Vilka funktioner finns då i detta eminenta nattsikte?

Läsningen blir lång men helt klart värd det.

Paketpriser!

När du köper ett ATN X Sight hos oss på Netjakt så ger vi dig 400 kronor i rabatt för valfritt fäste hos oss! Ange " Paket 7.500 " i kassan samtidigt som du även beställer ett fäste så dras beloppet av i varukorgen. Är du osäker på vilket som passar dig och ditt vapen bäst? Slå oss en signal eller maila oss så hjälper vi givetvis dig!

Obsidian II Processor och användargränssnitt

atn x sight ii hd 3-14x50

ATN X Sight II HD 5-20x85 använder sig av Obsidian II processor som kan göra en miljard cykler per sekund, ett användargränssnitt som är intuitivt och enkelt att använda. Det är enklare att programmera ett ATN X Sight II HD 5-20x85 än en smartphone, visst det kräver ett mått av intresse men klarar du av din videokamera så kommer du att få mycket glädje av ditt ATN X Sight II HD 5-20x85.  

Olika färgåtergivningar & riktmedel

atn x sight 2 hd 3-14x50

Eftersom ett ATN X Sight II HD är ett digitalt sikte så finns mer möjligheter genom mjukvarustyrning, en sådan funktion är återgivning av bland annat färger. Ovan illustreras olika återgivningslägen såsom ett grönt nattläge, svartvitt nattläge och det vanliga dagsläget. Det är även möjligt att välja mellan flera olika riktmedel och färger. 

RAV (Rekylaktiverad videoinspelning)

atn x sight 2 hd 3-14x50

ATN X Sight II HD 5-20x85 har inbyggd rekylaktiverad videoinspelning. Funktionen sätter igång videoinspelning så snart skottet går, visst tänker du, men då missar ju filminspelningen allt som hände innan skottet? Nej faktiskt inte, ATN X Sight II HD 5-20x85 ligger faktiskt och spelar in hela tiden men slänger automatiskt allt material som är äldre än 10 sekunder, tills rekylen går. Då sparas allt från 10 sekunder före skottet tills 20 sekunder efter skottet

Smart avståndsmätare

atn nattsikte

I ett ATN X Sight II HD 5-20x85 finns funktion för avståndsbedömning inbyggt, det är ingen laseravståndsmätare som man traditionellt är van vid, här krävs två knapptryckningar. En på målets topp och sedan en vid målets fot, ett avstånd kommer då upp i displayen. Att ett känt avstånd underlättar skytte är knappast nytt, det är snarare avgörande när hållet är långt och målet är litet. Denna funktionen används även tillsammans med den ballistiska uträkningen (mer information längre ned) där du direkt i siktet kan få en avståndskorrigerad riktpunkt som känner till din laddnings ballistiska data, avstånd och vind för att ge dig chansen till det perfekta skottet. 

Ballistisk beräkning

 

ATN X Sight II HD 5-20x85 kan ge dig ledtrådar om vindavdrift och din kulas tapp i höjd vid ett givet avstånd och då presentera en korrigerad riktpunkt. Utifrån siktets redan kända faktorer såsom avstånd (vid användning av funktionen), luftfuktighet, lufttryck, vinkel, höjd över havet och temperatur. Så kan man mata in data om kulvikt, ballistisk koefficient, mynningshastighet, nolläge vid ett avstånd och siktlinjeshöjd så kommer ditt ATN X Sight II HD 5-20x85 att ge dig en korrigerad riktpunkt, bara att trycka och sedan titta på filmen ifall du använder RAV funktionen. Det är även möjligt att förse siktet med vindstyrka och riktning och på så vis få ut även vindavdriften.

WiFi och bluetooth kommunikation

ATN X Sight II HD 5-20x85 har en WiFi och bluetooth kommunikation som gör att man antigen kan styra nattsiktet via fjärr sålänge den andra enheten har ATNs app installerad. Du kan göra inställningar, streama allt som siktet ser eller föra över filmer från siktet till andra enheter. Återigen som vi redan sagt vid flera tillfällen, framtidens digitala sikten är redan här och dessutom till ett pris som är i mellanklassen för vad ett traditionellt kikarsikte skulle kosta. 

E-compass, Gyroscope, E-Barometer

Ytterligare användbara funktioner i ett ATN X Sight II HD 5-20x85 är E-Barometer som ger dig lufttrycket direkt i siktet, Gyroscope ger en funktion som känner av lutning av vapnet, E-Compass ger en kompassriktning.

Mjukzoom

Eftersom det är en digital zoom i ett ATN X Sight II HD så är zoomen väldigt mjuk och steglös. En bättre upplevelse utan att tappa fokus på målet.  

 

Framtida uppdateringar

ATN erbjuder via sin sida helt kostnadsfria uppdateringar av mjukvaran även efter att du köpt ditt sikte. Så fort ATN släpper uppdateringar, förbättringar eller nya funktioner till samma typ av generation av sikte som du har så kan du alldeles gratis ta del av dem genom att ladda ned dem från ATNs hemsida och uppdatera din enhet.  

Inbyggd GPS 

ATN X Sight II HD 5-20x85 har inbyggd GPS

Tekniska data:

> Sensor: HD 1080p ATN L130
> Förstoringsgrad: 5 - 20x
> Synfält vid 100m: 8m
> Bildvinkel: 5 °
> Diameter objektiv: 85 mm
> Användbart nattavstånd: 250 meter m. standardlampa
> Display: HD Display
> Processor: ATN Obsidian II
> Upplösning: 160 linjer per/mm
> Träfflägesjustering: 7mm/100 meter
> Ögonavstånd: 65 mm
> IP klassning: Vädertålig
> Upplösning videoinspelning: 1080p vid 30 fps
> Inbyygd mikrofon: Ja
> Inbyggt minne: 4 GB
> Micro SD kort: Från 4 till 64 GB
> Micro USB: Till externt batteri
> Micro HDMI: Ja
> WiFi (Streamning, filmgalleri & menystyrning): iOS & Android
> Bluetooth: 4.1
> GPS (Geotaggning, höjd, etc.): Ja
> 3D Gyroscope: Ja - GS7 förhöjer förmågan att detektera mål tack vare bildstabiliseringsfunktionen
> 3D Accelerometer: Ja
> 3D Magnetometer: Ja
> E-Barometer: Ja
> Avståndsmätare: Ja
> Smart Shooting Solution: Ja
> RAV (Rekylaktiverad videoinspelning): Ja
> Elektronisk Kompass: Ja
> Smooth Zoom: Ja
> Riktmedel: Flera färger och utförande kan väljas
> Montage: Inbyggt montage till Picatinny skena, kan bytas till direktmodell
> Livslängd batteri: (Li-ion) 8 - 12 timmar
> Extern batteri (tillval): (16000mah) 22+ timmar
> Batterityp: 4 AA (Lithium rekommenderas)
> Storlek: 289 mm x 90 mm x 88 mm
> Vikt: 1157g
> Garanti: 2 år

ATN har flera tutorials för ATN X Sight II HD på deras hemsida, här ett exempel:

 

REGISTRERA NYHETSBREV

Ta del av våra kampanjer!